Jump to content

Speciální edice stereo headsetu pro Xbox One

saza

Recommended Posts

• Moderators
před 22 minutami, Attila napsal:

A jsou někde technický parametry?

Tak sem je vzal taky.

A kolik stojí normálně?

Za ty peníze, i kdyby to byla jen maketa a měl jsem to mít jen jako špunty do uší na noc, se to vyplatí.

http://sluchatka.heureka.cz/microsoft-xbox-one-stereo/?s=6#reviews

před 17 minutami, Martinoslav napsal:

Stornovat by to nemeli, protoze zakoupenim a zaplacenim jsi uzavrel kupni smlouvu...

Ano můžou, dokonce to je i ve smlouvě

V případě zřejmé chyby na webu nebo chyby vzniklé v souvislosti s objednávkou si vyhrazujeme právo chybu napravit a účtovat správnou cenu. V taktovém případě se na vás obrátíme a nabídneme vám možnost zakoupit produkt za správnou cenu nebo zrušit objednávku.

No uvidíme,jak to dopadne :biggrin:

Toto mají v podmínkách -

Produkty nabízené na webu Microsoft Store nepředstavují závazné nabídky. Kliknutím na odkaz „Koupit“ nebo na tlačítko s odpovídajícím významem, kterým nám odešlete objednávku, vytvoříte závaznou objednávku, která se vztahuje na všechny produkty ve vašem košíku. Pokud vaši objednávku přijmeme, obdržíte automaticky generovaný e-mail s potvrzením o nákupu. Tímto e-mailem potvrzujeme nákupní smlouvu.

• Moderators
před 8 hodinami, valis1 napsal:

Ano můžou, dokonce to je i ve smlouvě

V případě zřejmé chyby na webu nebo chyby vzniklé v souvislosti s objednávkou si vyhrazujeme právo chybu napravit a účtovat správnou cenu. V taktovém případě se na vás obrátíme a nabídneme vám možnost zakoupit produkt za správnou cenu nebo zrušit objednávku.

Zakon je ale v takove situaci na strane spotrebitele. Za soud to ale samozrejme nestoji, uvidime jestli neco prijde. Kazdopadne zakoupenim a zaplacenim vznikla zavazna povinnost :)

Díky hoši! Objednal jsem hned dva kusy. Tyto už mám, ale asi po dvou týdnech mi odešel adaptér, jinak mají celkem super zvuk i mikrofon. Prvně jsem je kupoval za 600,- Kč, což je podle mě ideální cena. Za ty prachy jsem to musel zkusit :)

Peníze už na účtu nemám, takže kdyby to vyšlo, tak je to pecka!