mmatesss360 Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Ahoj, když změřím rychlost připojení na PC, Latency mám kolem 15 ms.. Když změřím rychlost na Xboxu, Latency to ukazuje kolem 175 ms.. Zkoušel jsem už 2 různé kabely, připojení přes WiFi a pořád stejný výsledek. Dá se tomu věřit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 1, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Latence je měřena vždy mezi dvěma body, když ji měříš na PC, tak ji zcela jistě měříš proti jinému serveru, než když ji měříš na Xboxu. Hodnoty se tedy budou lišit a není důvod nevěřit tomu, co naměříš na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mmatesss360 Odesláno Listopad 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Díky za odpověď, to celkem chápu, jde mi o to, jak půjde on-line hraní, když vím, že mám připojení s nízkou latencí ale Xbox hlásí tohle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mmatesss360
Ahoj, když změřím rychlost připojení na PC, Latency mám kolem 15 ms.. Když změřím rychlost na Xboxu, Latency to ukazuje kolem 175 ms..
Zkoušel jsem už 2 různé kabely, připojení přes WiFi a pořád stejný výsledek. Dá se tomu věřit?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.