vasek1207 Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Zdravím, dnes jsem v JRC zakoupil CoD: Infinite warfare. Na webu mají udávanou cenu 1699,-. Vlezl jsem v Ostravě na pobočku, mávnul kartou a najendou se divám, že cena byla 1899,-. Máte někdo podobnou zkušenost? Někde jsem četl, že ceny v JRC prodejnách mohou být nepatrně vyšší, než při objednání přes eshop, ale o 200,-? Psal jsem na podporu, ale nepředpokládám, že mi příjde v brzké době odpověď. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Ahoj, je rozdíl mezi cenou na eshopu a v kamenném krámě. Na svém starém webu měli jrc udanou cenu v eshopu a vedle ní i cenu na prodejně. Ta byla vyšší, u novinek většinou o tebou zmíněnou dvousetkorunu. U nového webu jsem bohužel tuto fíčuru nenašel. Mohl sis hru objednat přes eshop s osobním vyzvednutím v Ostravě a platil bys 1699 + 29 kč poplatek. Takto jsi ji bral pouze na prodejně za tu vyšší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek1207 Odesláno Listopad 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Ok. Díky za info, to mě teda pěkně vypekli. Byl jsem zrovna v autě a říkal si, ok za 15 minut jsem tam..kdybych to odklikl na mobilu tak ušetřím 170kč Fakt nechápu ten systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Ber to tak že na ty ulévačské podavače a podavačky mosí na někom vydělat Jinak abych tě trochu uklidnil, osobně jsem bral Legacy Pro Edition ve steelbooku za trojku A IW je v singlu po odehrané hodince lepší než BF1 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 oni te nevypekli, jen jsi proste to procento zakazniku,co si to neoveri. kdyby sis to objednal na obchod, i kdyby to meli skladem,tak te nechaji par dni cekat a pak ti nauctuji jeste 25 kc navic za prebrani:D Njn vychcanost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadelll Odesláno Listopad 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2016 Kupuju tam vlastne jen NHL kdyz maji ty vymenne akce a nechapu, ze porad zijou kdyz jsou jedni z nejdrazsich a kazdej rok uz NHL lidi hrajou o den driv nez ja. Hru na prodejne maji, ale stejne ji neprodaj driv, coz v ostatnich shopech neni problem. CoD jsem tam ted prodal za 400, objednal v jinym shopu s osobnim odberem v Praze za 1450, kdybych si to koupil tam, tak to vyjde draz. Jedine mit nejaky body na ty jejich karte, pak to mozna vyjde stejne jako jinde. Ale chapu, ze v ostatnich mestech nejsou takovy moznosti jako v Praze a kdyz se pripocita postovny, tak jste na tom stejne jako v JRC. Chlapek prede mnou tam bral PSVR s robertkama, kamerou a hrama, vsechno za 19 litru. Prej ze si to teda rozdeli na 2 nakupy, necha si udelat kartu a na druhej nakup uplatni slevu 10%. Jooo, pane, sleva se pocita jen ze softwaru a muzete si vycerpat max 80%. Nechapu, ze to jeste nekrachlo. Jinak cekam az smradi pujdou chrapat a poustim, hraju jen online. Co jsem to mel chvili pusteny, tak mi to pripada, jak minulej dil jen s jinyma mapama, ale hral jsem to tak 15 minut. Nick kadel83 Koukam, ze v Ostrave mate K24.cz, pak neni co resit, bych rek. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 5, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2016 Infinite warfare Legacy edition se da sehnat za 1899 Kc... JRC je nejdrazsi obchod, nakupuju tam jen vyjimecne, kdyz maji nejake vyprodeje nebo akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.