Jump to content

Call od duty IW - JRC - CENA

vasek1207

Recommended Posts

Zdravím, 

dnes jsem v JRC zakoupil CoD: Infinite warfare. Na webu mají udávanou cenu 1699,-. Vlezl jsem v Ostravě na pobočku, mávnul kartou a najendou se divám, že cena byla 1899,-. Máte někdo podobnou zkušenost? Někde jsem četl, že ceny v JRC prodejnách mohou být nepatrně vyšší, než při objednání přes eshop, ale o 200,-? Psal jsem na podporu, ale nepředpokládám, že mi příjde v brzké době odpověď. Díky. 

Ahoj,

je rozdíl mezi cenou na eshopu a v kamenném krámě. Na svém starém webu měli jrc udanou cenu v eshopu a vedle ní i cenu na prodejně. Ta byla vyšší, u novinek většinou o tebou zmíněnou dvousetkorunu. U nového webu jsem bohužel tuto fíčuru nenašel.

Mohl sis hru objednat přes eshop s osobním vyzvednutím v Ostravě a platil bys 1699 + 29 kč poplatek. Takto jsi ji bral pouze na prodejně za tu vyšší cenu.

Kupuju tam vlastne jen NHL kdyz maji ty vymenne akce a nechapu, ze porad zijou kdyz jsou jedni z nejdrazsich a kazdej rok uz NHL lidi hrajou o den driv nez ja. Hru na prodejne maji, ale stejne ji neprodaj driv, coz v ostatnich shopech neni problem. CoD jsem tam ted prodal za 400, objednal v jinym shopu s osobnim odberem v Praze za 1450, kdybych si to koupil tam, tak to vyjde draz. Jedine mit nejaky body na ty jejich karte, pak to mozna vyjde stejne jako jinde. Ale chapu, ze v ostatnich mestech nejsou takovy moznosti jako v Praze a kdyz se pripocita postovny, tak jste na tom stejne jako v JRC. Chlapek prede mnou tam bral PSVR s robertkama, kamerou a hrama, vsechno za 19 litru. Prej ze si to teda rozdeli na 2 nakupy, necha si udelat kartu a na druhej nakup uplatni slevu 10%. Jooo, pane, sleva se pocita jen ze softwaru a muzete si vycerpat max 80%. Nechapu, ze to jeste nekrachlo.

Jinak cekam az smradi pujdou chrapat a poustim, hraju jen online. Co jsem to mel chvili pusteny, tak mi to pripada, jak minulej dil jen s jinyma mapama, ale hral jsem to tak 15 minut. Nick kadel83

Koukam, ze v Ostrave mate K24.cz, pak neni co resit, bych rek.