Cartman182 Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 DISHONORED 2 Tak pár dní už je venku tahle dlouho očekávaná hra, a mě zajímá váš názor a na jaký styl hru hrajete? Zabíjíte všechny, nebo jen omračujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Listopad 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2016 Jde tam někomu zapnout polština? Mám promo bez obalu a je pouze anglicky. Pokud jde, tak po dohrání odkoupím za nabídnutou cenu. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Ahoj, máš v konzoli jako jazyk menu/celé konzole nastavenou polštinu? Já mám origo a na coveru je psané že hra polštinu obsahuje okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Tak ten promo je pouze anglicky. Konzoli mám v polštině a hraju vše v polštině včetně polských titulků. Škoda, budu muset koupit znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Dneska jsem zkousel demo a to ovládání je hrůza, tak nevím jestli je chyba u mě. Přijde mi dost opožděné, jakobych byl ožralý Nezdálo se vám to taky, alespon ze začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Ovládání jsem měl naprosto v pohodě ... ze začátku je to fest o zvyku ale dál už pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.