Cartman182 Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 DISHONORED 2 Tak pár dní už je venku tahle dlouho očekávaná hra, a mě zajímá váš názor a na jaký styl hru hrajete? Zabíjíte všechny, nebo jen omračujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.ostravice Posted November 26, 2016 Report Share Posted November 26, 2016 Jde tam někomu zapnout polština? Mám promo bez obalu a je pouze anglicky. Pokud jde, tak po dohrání odkoupím za nabídnutou cenu. okajos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandaz Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Ahoj, máš v konzoli jako jazyk menu/celé konzole nastavenou polštinu? Já mám origo a na coveru je psané že hra polštinu obsahuje okajos 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.ostravice Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Tak ten promo je pouze anglicky. Konzoli mám v polštině a hraju vše v polštině včetně polských titulků. Škoda, budu muset koupit znova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susperian Posted April 8, 2017 Report Share Posted April 8, 2017 Dneska jsem zkousel demo a to ovládání je hrůza, tak nevím jestli je chyba u mě. Přijde mi dost opožděné, jakobych byl ožralý Nezdálo se vám to taky, alespon ze začátku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman182 Posted April 8, 2017 Author Report Share Posted April 8, 2017 Ovládání jsem měl naprosto v pohodě ... ze začátku je to fest o zvyku ale dál už pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts