Nikuru-san Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Koupil jsem si Lego worlds a chtěl bych se zeptat jestli je hra pro dva mám gamepad od xbox one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Dva na jednom PC to netuším ale určitě se nemusíš bát, že by si připojením Xone ovladače zničil PC. Xbox one ovladač má plnou podporu Windows Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Uf skusil jsem to a nejde to pro dva ale nerozbil se mi nevíš o nějakých her kde funguje gamepad na pc (že by si zahráli dva lidé) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Záleží jaký žánr hledáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Bráchu třeba bavilo Broforce (to jak jsme drtili ti mimoně XD ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Pro dva na jednom PC funguje tusim Raymen Legends nebo Trine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Neznáš nějakou stránku kde je přímo seznam těch her děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Pojem google znáš? Najde snad všechno...........https://www.google.cz/amp/s/amp.reddit.com/r/Games/comments/1oef5j/list_of_games_with_split_screenlocal_coopcouch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nikuru-san Odesláno Listopad 17, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Skoušel jsem přes google taky ale našel jsem onlinovky, děkuji zavírám tuto diskuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikuru-san
Koupil jsem si Lego worlds a chtěl bych se zeptat jestli je hra pro dva mám gamepad od xbox one
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts