figi-1 Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Ahoj nevite nekdo zda se uz da nekde sehnat stojan na ps pro? Zatim jsem nikde nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Listopad 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2016 Zdravím třeba na Ebay nabízí stojan 2v1 pro slim/pro. Vypadá to ale na neoficiální produkt, vypadá jak ten pro PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Chtel bych oficialni primo na pro nic jineho asi bude casem no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radek100 Odesláno Listopad 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Vždyť ho mají skoro v každém obchodě, třeba https://www.electroworld.cz/sony-ps4-vertical-stand-stojan-na-konzo Pasuje na PS4 slim i na pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 To jsem nevedel ze jde i na pro aha koupim dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Teda nevím, Slim a Pro mají dost rozdílný design v provedení, skutečně je ten stojan i na Pro verzi? Z popisu a obrázku to není nijak patrné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Je tam na obale CUH 2000 A CUH 7000 coz je pro to jsem nevedel ze oba vlezou do doho stojanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Tak to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Listopad 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Jen jsme myslel ze bude vypadat podobne jak na ps4 a ne tak. Zabere asi dost mista okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Listopad 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Teda nevím, Slim a Pro mají dost rozdílný design v provedení, skutečně je ten stojan i na Pro verzi? Z popisu a obrázku to není nijak patrné.Tohle v Sony vyřešili dle mého vcelku dobře. Stojan je stejný jen vyměníš spodní kousek plastu podle typu PS4https://www.youtube.com/shared?ci=yvR55guKR1M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
figi-1
Ahoj nevite nekdo zda se uz da nekde sehnat stojan na ps pro? Zatim jsem nikde nenasel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.