Z00RS Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Zdravím, chtěl bych na svých PS3 Slim přehrát aktuální systém 4.81 na starší update 3.55 a rovnou je hacknut abych mohl stahovat to že nebudu mít přístup na PSN mi nevadí. Zkoušel jsem uz pár návodů ale neůspěšně na starší SW mi to nejak nejde. Pokud existuje hacknutí uz pro verzi 4.81 byl bych rád aspon bych nemusel přeinstalovávat SW. Prosím o vaše rady jak to celé provést krok po kroku. Předem děkuji komunito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilulkin Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z00RS Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 před 4 minutami, woodstock69 napsal: https://www.youtube.com/watch?v=8V5kfkRTy7g Děkuji za video ale pro příště bych prosil odpověd k otázce kterou jsem napsal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators drak3go Posted November 20, 2016 Moderators Report Share Posted November 20, 2016 On se s tím asi nechtěl do podrobna vypisovat, a vlastně ani neměl co. To co požaduješ je nemožné, downgrade systému na PS3 nejde žádnou SW cestou, vždy je tam nějaký zásah do HW, který opravdu není vhodný bez širokých znalostí, zručnosti a vlastnění určitého HW k provedení. Navíc, nelze to udělat u všech modelů PS3, jsou tam jistá omezení atd. Zkrátka na tvůj požadavek neexistuje jiná rada než ta, abys pohledal tady na fóru více info o těto možnosti a našel si případně někoho, kdo to dělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z00RS Posted November 20, 2016 Author Report Share Posted November 20, 2016 Děkuji zkusím ještě pohledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio83 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 před 1 hodinou, Z00RS napsal: Děkuji zkusím ještě pohledat před 1 hodinou, Z00RS napsal: Děkuji zkusím ještě pohledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts