Zdravím a prosím o radu.
Jsem úplně nový majitel XONE (cca. 3 dny ) a setkal jsem se s prvním problémem.
Při zapojení jakýchkoliv sluchátek do gamepadu je zvuk velmi tichý. V noci to ještě jde i když to není ono, ale přes den je to celkem nepoužitelné. Nemám možnost porovnat s přiloženým headsetem pro komunikaci, ten pro jistotu jenom šumí a žádný zvuk nepřenáší, ale chat nepoužívám, tak nevím. Je mi jasné, že mi asi budete doporučovat sluchátka s regulací hlasitosti, ale to taky není ono, když to srovnám se zvukem mobilního telefonu, je to i na plný výkon stále slabší polovina hlasitosti.
Je ten sluchátkový výstup opravdu tak slabý a nebo je chyba v gamepadu ??
Díky za rady ....
Otázka
Pauluss
Zdravím a prosím o radu.
Jsem úplně nový majitel XONE (cca. 3 dny ) a setkal jsem se s prvním problémem.
Při zapojení jakýchkoliv sluchátek do gamepadu je zvuk velmi tichý. V noci to ještě jde i když to není ono, ale přes den je to celkem nepoužitelné. Nemám možnost porovnat s přiloženým headsetem pro komunikaci, ten pro jistotu jenom šumí a žádný zvuk nepřenáší, ale chat nepoužívám, tak nevím. Je mi jasné, že mi asi budete doporučovat sluchátka s regulací hlasitosti, ale to taky není ono, když to srovnám se zvukem mobilního telefonu, je to i na plný výkon stále slabší polovina hlasitosti.
Je ten sluchátkový výstup opravdu tak slabý a nebo je chyba v gamepadu ??
Díky za rady ....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.