Jump to content
  • 0

VELMI TICHÝ SLUCHÁTKOVÝ VÝSTUP GAMEPADU

Pauluss

Question

Zdravím a prosím o radu.
Jsem úplně nový majitel XONE (cca. 3 dny ) a setkal jsem se s prvním problémem.
Při zapojení jakýchkoliv sluchátek do gamepadu je zvuk velmi tichý. V noci to ještě jde i když to není ono, ale přes den je to celkem nepoužitelné. Nemám možnost porovnat s přiloženým headsetem pro komunikaci, ten pro jistotu jenom šumí a žádný zvuk nepřenáší, ale chat nepoužívám, tak nevím. Je mi jasné, že mi asi budete doporučovat sluchátka s regulací hlasitosti, ale to taky není ono, když to srovnám se zvukem mobilního telefonu, je to i na plný výkon stále slabší polovina hlasitosti.
Je ten sluchátkový výstup opravdu tak slabý a nebo je chyba v gamepadu ??
Díky za rady ....

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Podle mě je to chyba v gamepadu, protože při zkoušení Beats Tour hrají normálně, žádné problémy s hlasitostí tam nemám. Každopádně sluchátka s regulací hlasitosti jsou mnohem lepší. Ještě se zeptám, ty asi nemáš adaptér ke sluchátkům, že? Tam je totiž tlačítko na hlasitost a dost by ti to usnadnilo. Ještě mě napadlo aktualizovat ovladač přes konzoli XOne. Jak aktualizovat ovladač najdeš zde -> http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/update-controller-for-stereo-headset-adapter

• 0

Mám pocit, že XONE si aktualizoval gamepad při update po prvním spuštění konzole ( úplně nová ). Ten adaptér nemám, plánuji ho koupit, ale po první investici do Xboxu a Call off Duty BO3 je další gamepad, adapter na sluchátka a TV Stick v plánu pod stromeček :-)  Teď mě napadlo, jestli opravdu gamepad není nějaký divný, protože pokud ho připojím k PC nebo Notebooku - stream her, není jiná šance, než ho opět spárovat jedinou cestou a tou je kabel připojený do USB konzoly. Můžu mačkat co chci ( nepomůže ani restart ) prostě bez toho kablíku to nejde.
Každopádně navečer se pokusím ještě jednou o tu aktualizaci ovladače a pak uvidíme.

Takže, software " Příslušenství k Xboxu " stáhnuto a nainstalováno.
Samozřejmě mám nejnověší update gamepadu, tlačítko " Co se děje ", nedělá nic a nakonec mě to poslalo do ..... , že nemám podporovaný typ ovladače, požaduje to po mě verzi Elite - do teď jsem myslel, že ho mám :-) Pro jistotu posílám screen.

Screen.jpg

Edited by Pauluss
Aktualizace konverzace

• 0

Pokud si při prvotním spuštění konzole neměl ovladač připojený přes kabel, tak k žádné aktualizaci nedošlo. K PC se ovladač připojuje přes kabel (pokud nemáš bezdrátový přijímač). S konzolí se musí určitě spárovat stisknutím tlačítka na párování z přední strany ovladače současně se stisknutím párovacího tlačítka na konzoli (na přední straně u konzole Xbox One S a tuším z levé strany na konzoli Xbox One) - tento postup také nefunguje?

PS: Pokud vím, tak i kdyby jsi měl při prvotním spuštění připojený ovladač přes kabel, tak k aktualizaci ovladače nedojde, ten se musí aktualizovat manuálně.