captforest Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Zdravím, plánují si k ps4 pořídit volant. Akorát nevím, který vybrat a jestli se vyplatí připlácet. Auta jsem nikdy moc nehrál, natož s volantem a chtěl bych to právě vyzkoušet. Hledal jsem na bazarech a padl mi do oka Logitech G27.. do té doby, než jsem zjistil že není s PS4 kompatibilní. Takže, co jsem hledal na netu, tak se doporučuje v podstatě Logitech nebo Thrustmaster. Logitech jedině G29, který už je ale drahý. A jediný levnější volant, který za něco stojí, je prý Thrustmaster T150. A dále, jak je to s řadící pákou? Ta se musí kupovat zvlášť a nevím jestli to není pro začátek zbytečné a postačí řazení páčkama pod volantem. No a s řadicí pákou souvisí i spojka, kterou třeba T150 nemá, takže jestli je vůbec možnost řadící páku dokoupit. Najde se zde nějaký závodník a poradí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Pokud chces neco na prumerne jezdeni, tak asi jedine tu T150 s tim, ze tam neni ta spojka a radicka(asi). Pokud chces poradne jezdeni s tou spojkou a radickou, tak si budes muset priplatit za tu G29 nebo T300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Mel jsem fanatec na pc no dalo se to, pak jsem si poridil g27 a nebral bych nic jinyho. Pokud nespechas tak bych kontroloval prubezne aukro nebo bazos a koukal jen po g29. T150 nevypada spatne ale jen to cely vcetne pedalu plast+guma a opravdu je to obrovskej rozdil oproti variante kov/kuze... A navic spojka a H razeni u her typu assetto corsa nebo project cars je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 G29 se dal ted behem Black Friday koupit za 5999,- Mam ho doma a je to fantasticky volant CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Prosinec 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Diky za rady. Takze bud TM T300 nebo ten Logitech G29. Nejak na to nespecham, tak budu sledovat nabidky na bazarech. Stejne jsem ted casto mimo domov a nemam moznost hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.