Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Volant k PS4


captforest

Recommended Posts

Zdravím, plánují si k ps4 pořídit volant. Akorát nevím, který vybrat a jestli se vyplatí připlácet. Auta jsem nikdy moc nehrál, natož s volantem a chtěl bych to právě vyzkoušet. Hledal jsem na bazarech a padl mi do oka Logitech G27.. do té doby, než jsem zjistil že není s PS4 kompatibilní. Takže, co jsem hledal na netu, tak se doporučuje v podstatě Logitech nebo Thrustmaster.

Logitech jedině G29, který už je ale drahý. A jediný levnější volant, který za něco stojí, je prý Thrustmaster T150. A dále, jak je to s řadící pákou? Ta se musí kupovat zvlášť a nevím jestli to není pro začátek zbytečné a postačí řazení páčkama pod volantem. No a s řadicí pákou souvisí i spojka, kterou třeba T150 nemá, takže jestli je vůbec možnost řadící páku dokoupit.

Najde se zde nějaký závodník a poradí? Díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsem fanatec na pc no dalo se to, pak jsem si poridil g27 a nebral bych nic jinyho. Pokud nespechas tak bych kontroloval prubezne aukro nebo bazos a koukal jen po g29.

T150 nevypada spatne ale jen to cely vcetne pedalu plast+guma a opravdu je to obrovskej rozdil oproti variante kov/kuze... A navic spojka a H razeni u her typu assetto corsa nebo project cars je bomba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu