biggerg Odesláno Prosinec 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2016 Ahoj mozete mi poradit?mam rgh stretol si sa uz s takym problemom,konzola mi funguje ale z nicoho nic mi zacalo samo vydavat ten zvuk ako ked kliknes na tu strednu svietiacu gulku na konzole alebo ked otvaras dvd romku.niekedy 2-3min nic potom zacne preblikavat ta zelena gulka aj s tym zvukom. Nevypina konzolu ale pri hre ked mi to preblikne tak mi to resetne auroru do menu kde su hry.neviete co s tym moze byt.dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Pokud si na to troufneš, zkus sundat faceplate a provozovat konzoli chvíli bez něj a pokud se to nezmění, tak ještě zkusit odpojit DVD mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Dvd mechaniku mam uz od zaciatku co mam konzolu odpojenu.ked som mal zapojeny ten faceplate tak mi to viac blbo.mam to odpojene ale tak sem tam to pipne,ale tak pri hre mi to vzdy hodi do menu aurori Odpojil som aj mechaniku,aj predny kryt a stale to iste robi:(bez mechaniky to stale pipa.s mechanikov to stale otvara a zatvara.predny kryt ci je ci neni stale to iste:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Prosinec 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 opravitelne? mal niekto taku skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.