Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

God of war III - cerna obrazovka

tripx

Otázka

Ahoj kluci, prosim vas o pomoc. Ps3 "konci" a ja teprve zacinam. Je to moje prvni konzole ma upravu Ferox a multiman .
Hra God of war olympus a sparta mi sli spustit bez problemu ale chtel jsem si zahrat God of war III jenze mi vzdy zcerna obrazovka a hra se nepustim.
Rad bych vas poprosil o radu co delam spatne.
Narovinu reknu ze anglicky neumim a vse prekladam pomoci googlu ale nejsem z toho moudry .
Dekuju za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
V 13. 12. 2016 at 6:59, tripx napsal:

Ahoj kluci, prosim vas o pomoc. Ps3 "konci" a ja teprve zacinam. Je to moje prvni konzole ma upravu Ferox a multiman .
Hra God of war olympus a sparta mi sli spustit bez problemu ale chtel jsem si zahrat God of war III jenze mi vzdy zcerna obrazovka a hra se nepustim.
Rad bych vas poprosil o radu co delam spatne.
Narovinu reknu ze anglicky neumim a vse prekladam pomoci googlu ale nejsem z toho moudry .
Dekuju za pomoc

Zdravím , moc s flasshnutým PS3 neporadím ale zkusil bych hledat na googlu. Popř. z předchozích zkušeností vím (na x360) že kolikrát hra nešla kvůli tomu že byla zle vypálená, popř. stažená a nebo "upravená" pro flash. U toho bych asi začal 

Odkaz ke komentáři

• 0

Dekuju ,i to mne posune dal . Jinak sem nasel tohle ale nevim kde to presne hledat.

I got it working without inserting any disk in the drive. It didn't matter which manager I used.
Tested with 3 managers. webMAN, MultiMAN and IrisMAN.
What I did is. I went to the Debug Setting -> Boot Mode -> changed it to Release Mode
By default its on System Software Mode. You gotta change it to Release Mode.

preklad

Mám to pracovat bez vložení jakékoliv disk do jednotky. Nezáleželo na tom, který správce jsem použil.
Testováno s 3 manažery. Webman, MultiMAN a IrisMAN.
To, co jsem udělal, je. Šel jsem do nastavení ladění -> Boot Mode -> změnil ji do režimu Release
Ve výchozím nastavení Jeho na módu softwarového systému. Musíte změnit jej do režimu Release.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Modifikací PS3 CFW je několik typů a ty na SW bázi jsou od několika autorů. Ty píšeš, že máš Ferox, nápověda z tvého posledního příspěvku se může týkat jiného (není to z něj zřejmé).

Problémy, o kterém píšeš, se v těchto případech nejčastěji týkají právě použitého CFW a verze manageru. Takže např. jedna konkrétní hra může fungovat na CFW Ferox v kombinaci s Multimanem a přitom může dělat problémy na CFW Rebug s Webmanem a opačně. Ty musíš začít tím, že budeš hledat někoho se stejným problémem na stejné verzi CFW a manageru anebo, pokud tomu rozumíš, zkusit překlopit na jinou verzi manageru a v krajním případě jinou verzi CFW.

Ve světě flashovaných konzolí je toto mnohdy otázkou hledání pověstné jehly v kupce sena a trávení hodin a hodin hledáním.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu