Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dualshock 4 Dock?

goblinN82

Otázka

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jakou používáte nabíjecí stanici pro vaše dualshock ovladače? A taky jsem viděl na videích že se nechá obladač dobíjet z obou stran? Jak z microusb tak u z nějakého toho druhého konektoru zespoda vedle jacku. Je v tom nějaký rozdíl? Chci si pořídit PS4 se dvěma ovladači abych vždycky když mi jeden dojde mohl vyndat z nabíječky druhý a pařit dál :) Na ebay se nechají celkem pěkné sehnat za pár šupů.

EDIT: Doudám že není rozdíl jestli tou dokovací stanicí nabíjím Dualshock 4 v1 nebo v2...Chci koupit PS4 Slim který má DS4 v2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Na ebay se vyprdni a kup originální stojan co uvedl Drak...
Osobně ho mám taky a je to super, jen ovladač vložíš a automaticky se začne dobíjet. Dojde baterka v jednom? - sundáš druhý a pokračuješ dál. Nemusíš řešit žádné kabely atd. Co se týče ovladačů tak v1 i v2 jsou víceméně totožné až na pár drobností ve změně barvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu