Galaxy Odesláno Duben 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 kdyz mam naladu tak darkstep/neurofunk nebo Souhlasim, ale ani jeden z nich uz neni aktivni, ne? Co vim, tak Telemetrik naposledy vydal My Lightyear album ( 2008 ), a Kemal netusim, ale asi jeste dele...pokud se mylim, tak me nekdo opravte. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 jj... bohuzel nejsou ;[ ani jeden. Kemal se uplne vykaslal na dnb a zacal se venovat nejakymu jinymu hudebnimu projektu... ale to uz bude taky par let, takze kdo vi co s nim je ted. pro me jsou tohle takovy srdcovky na ktery nikdy nezapomenu ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Wow, co je to za track? Step hodnotit nebudu, jelikoz se v rom nevyznam. :DJinak co vyslo a libilo se mi od doby, co je topik neaktivni: ... Hmm, dik za tipy :) Z tehle sbirky se mi libi Obey od Cyantificu - a ma taky luxusni klip :) Pak jeste ujde Icicle - Dreadnaught, ale zbytek mi nic moc nerika... Zbytek proste imho prumer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Neco lehciho jinak me se libi spis takove Core DnB jako treba Audio http://www.youtube.com/watch?v=0JhkzDSrcC8 Jinak nejradeji mam Tekno vim ze je to OT ale dam tady jedno jen tak pro predstavu :) VOLUME DOPRAVA ! http://www.youtube.com/watch?v=xcP9G_kBICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 DnB není hudba, je to jen elektronicky zmixovany zvuk, není nad metal \,,/...je to můj nazor nemusíte mně hned ukamenovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Dalmar: Audio je vybornej, ted mu ma vyjit dalsi EPcko na Virusu...mne se libi jak ted "zmeknul", jeho starej sound byl na me az moc tvrdej.) Nejaky tekk sem klidne sypej, pokud bude kvalitni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Let it Roll 2008 Raiden! Kdo byl primo na miste? od 1:30 Peklo na zemi :) http://www.ps3youtube.com/?go=http://www.youtube.com/watch?v=5WrpyMaRKSI Celkove davam prednost spise HC DnB ala Counterstrike,Panacea,Raiden,Limewax atd. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Pacc0: Bohuzel :( chystas se tento rok? Audio, Cooh, The Sect a Robyn Chaos to jisti! :] btw. mne se libi i ta Shogun crew (Perez, Icicle, Friction, Break) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 Byl ste včera někdo v lucerně na chase and status? Nový cedo bych za vrchol tvorby neoznačil ale na živo to bylo dokonalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z3hlrh3NrQI http://www.youtube.com/watch?v=eRVKb2VJYiA druhou skladbu si proste nemuzu odpustit sem nedat i kdyz ji vetsina nejspis zna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Freeze : Bohuzel, kdyby to bylo v patek nebo sobotu tak bych se zajel podivat do Praglu. Myslim, ze to datum odradilo dost lidi... Jinak doporucuji nove Axiomovo album: Axiom - Paradigm Shift [TRIM001CD] [2011] Label: Trust In Music Catalog#: TRIM001CD Format: CD, Album Country: Germany Released: 2011 Genre: Electronic Style: Drum n Bass Tracklist: 01. Axiom - Where Do I Begin (feat. Lady Katee) 02. Axiom - Kalis Prayer (feat. Lady Katee) 03. Axiom - The Theorem 04. Axiom - She Said Destroy 05. Axiom - Hades 06. Axiom - Shiftin Shadows (feat. Lady Katee) 07. Axiom - Never Give Up (feat. Lady Katee) 08. Axiom - Shadows 09. Axiom And Truce - Alive (feat. Lady Katee) 10. Axiom - Dark Skies (Vocal VIP) (feat. Lady Katee) 11. Spellbound - November Skies 12. Spellbound - Unspoken 13. Spellbound - Sea Of Tears 14. Spellbound - Divine Comedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Ja si na to vzal volno:wohow: Jinak tady sem nahodil pár videjí co sem tam pořídil (sorry za shakycam ale tam neslo neskákat) A hlavně tam byla i delilah a dala time i hearthbeat :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Po dlouhy dobe poradny dnb video! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Moje nejoblibenejsi : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Trochu Oldschoolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Nový cedo od London Electricity je už nějakou chvíli venku a co na něj řikate? Podle mě bída samí couráky pomalý, to už cedo od chase and status se mi nějak rozposlouchalo a už se mi i trochu líbí ale u tohodle pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Freeze: Ja to album moc naposlouchany nemam, sjel jsem ho jen parkrat a zatim se mi zda nicmoc...docela me chytly 2 tracky a to Yikes! a Electricity Will Keep Me Warm, ostatni mne osobne prijdou slabsi. Co rikas (i ostatni) na album Marcuse Intalexe nebo Icicleho 'Under the Ice'? Myslim, ze to jsou fakt vyborna alba a myslim, ze spolu s Nu:tone-ho 'Words & Pictures' se radi k tomu radi k tomu nejlepsimu, co v tomhle roce zatim vyslo... Obzvlast toto je pecka >>> http://www.youtube.com/watch?v=HTI0sGELva4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Osobně Intalexe a Icicleho moc nemusim svůj žánr asi hrajou dobře ale já mám radši výraznější a rychlejší songy, Nutone se mi ale docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 taky něco přihodím :) docela sranda, chudák týpek :D jinat tenhle maník taky stojí za povšimnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Curve - Chinese Burn (Lunatic Calm Mix) Hodně hybná záležitost :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.