Fiavet Odesláno Prosinec 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2016 Ahoj, potrebovala bych prosim pomoct. K Vanocum jsem dostala druhy ovladac k wii nintendu, on se pripoji, ale nereaguje, vzdycky je sipka seda a pouze u jednoho ovladace se zobrazi OK. Predem dekuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Prosinec 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2016 jestli jde o originalni ovladac muze byt problembjen v parovani. existuji dva druhy parovani u konzole wiiu. bud jen docasne nebo natrvalo. ja uz v tom ale nemam prehled ale proste odpoved najdes v manualu zakoupeny konzole ktery byl urcite v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiavet Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Ovladač je originální, bohužel mám návody pouze v cizích jazycích tak zkusím prelouskat tu němčinu děkuji za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 pokud bys potřebovala cz manuál na wii, najdeš ho tady https://admin.gigacomputer.cz/tpl/usermanual/file_548e9c06b5fe9.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fiavet Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Jee, super, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fiavet
Ahoj, potrebovala bych prosim pomoct. K Vanocum jsem dostala druhy ovladac k wii nintendu, on se pripoji, ale nereaguje, vzdycky je sipka seda a pouze u jednoho ovladace se zobrazi OK. Predem dekuji za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.