toptropic Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Schanim nejakou automobilovou hru na PS4 ktera jde hrat ve dvou na jednom playstationu. Dival jsem se na: Need for speed rivals ale nikde nemohu najit jestli je tam off-line multiplayer. pokud o necem vite tak prosim dejte vedet... predem diky za typy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 ahoj, wrc6 má splitscreen local multiplayer https://www.videogamer.com/news/wrc-6-supports-split-screen-local-multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptropic Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Toto je ona ze?: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/wrc-6-fia-world-rally-championship/cid=EP4008-CUSA05277_00-WRC6000000000000 Jen se chci ujistit at nekoupim neco spatne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 jj, sám jsem ji měl, krabičkovku, ale chytil jsem rageattack (vztekl jsem sa jak cyp) a hru prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptropic Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Chceme si na silvestra se znamima neco zahrat tak jsem rad ze jsi mi to poradil... navic ta cena je tam fakt super... jen jsem z PS store jeste nic nenakupoval tak snad to nejak zvladnu... nevis kde bych nasel nejaky navod jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 no, platit můžeš buď pomocí kreditky nebo pomocí tzv. doplnění peněženky http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-live-cards-1000kc/#utm_source=RTB&utm_medium=cpc&utm_campaign=Top+produkty&utm_content=300x600+dco+v5 . A pak je to skoro stejné jako v běžném eshopu. Osobně používám doplnění peněženky. Jinak kdybys radši diskovou verzi, tak tady ji mají za 992,- kč https://www.surtep.cz/wrc-fia-world-rally-championship-6-ps4-2432139/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptropic Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 asi to zaplatim s kreditky at nemusim letet do obchodu... snad to klapne diky moc za rady jen me napadla jeste takova malickost... obcas mi spadne net a tak se to stahovani prerusi neni to snad problem a samo to navaze kde to prestalo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 @toptropic Ano, mělo by to tak být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptropic Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Pohoda panove hru se mi podarilo vpohde zaplatit i stahnout... Jen nechapu proc spousta veci ve hre nejde a pise mi to ze nejsou nainstalovany. Vyzkousel jsem snad vse a porad nic... treba karieru nemuzu rozjet vubec jde mi jen quick game a to jen par trati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 možná hra ještě není úplně stáhlá, některé hry umožňují spuštění jen s pár levely/tratěmi a zbytek sa stahuje na pozadí. Najeď v hlavní nabídce konzole na wrc6, zmáčni na ds4 options, vyjede ti nabídka a v ní klepni x na information. Tam by sa ti mělo zobrazit kolik zbývá stáhnout EDIT: a nebo v notifications / downloads toptropic reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toptropic Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 je to tak jeste se to stahuje... ted na to cucim...diky za pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.