Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox One S Wireless Headset


Jirka K.

Otázka

Ahoj. Netušil jsem, že najít sluchátka bude tak složité, už jsem toho pročetl tolik a nedaří se...

Chtěl bych se tedy zeptat. Nevíte o nějakých bezdrátových sluchátkách s mikrofonem, které bych mohl požít jak na Xbox One S, tak na notebooku / tabletu? Cena by měla být tak do 2 000, čím méně, tím lépe. Nepotřebuju nijak extra kvalitní zvuk, jde hlavně o kecání.

A dotaz související s tím: Jaké bezdrátové sluchátka s mikrofonem se dají připojit k Xbox One S? Bluetooth? Nebo jak to vlastně funguje? Ať můžu kdyžtak vybírat podle toho.

 

Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Stndardně se sluchátka k Xbox One připojují přes bezdrátový ovladač a to buď přímo zapojením do 3.5mm portu (Jacku) anebo za použití stereo headset adaptéru. Pokud by mělo jít o sluchátka čistě bezdrátová (Microsoft ke konzoli takové v nabídce nemá, za "bezdrátová" považuje ty, které se připojují kabelem k bezdrátovému ovladači), potom musíš hledat u 3rd party výrobců, kde se potom připojení řeší pomocí USB donglu, obvykle dodávaného se sluchátky.

Jak se můžeš dočíst na odkaze níže, konzole Xbox One nedisponuje rozhraním Bluetooth.

http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/connect-compatible-headset#36ade06c4d1741dfa3e7750c2c863932

Přehled vybraných bezdrátových stereo headsetů pak najdeš třeba na odkaze zde:

http://www.digitaltrends.com/gaming/best-xbox-one-headsets/

Z podstaty fungování headsetů na konzoli Xbox One je tedy zřejmé, že pokud budeš chtít čistě bezdrátová sluchátka, potom ta stejná na tabletu nepoužiješ (pokud by takový tablet nedisponoval USB portem a nenechal si vnutit ten USB dongle od sluchátek).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zdarec.

Děkuji za odpověď :)

O drátovém zapojení vím, připojuju si do ovladače earpods a funguje to v poho, akorát to prostě není ono s tím drátem, ale asi se nedá nic moc dělat.

Po dvou dnech googlení, pročítání fór a koukání na youtube jsem našel pár kousků, které by se zvládly připojit bezdrátově k xboxu pomocí donglu, ale cena byla 4 000 +, což za sluchátka víceméně na chat je trošku mimo mísu, navíc to není oficiální řešení... Tímhle mě Microsoft hodně zklamal.

No nakonec jsem včera koupil Sony Playstation Wireless Stereo Headset 2.0. Pomocí donglu je připojím k počítači, pomocí donglu a OTG kabelu je připojím jak k telefonu, tak k tabletu a k Xboxu je hold připojím pomocí jacku do ovladače, nedá se nic dělat. Ještě uvažuju dokoupit BT dog tag, abych je moh propojit případně s jakýmkoli BT zařízením. No a jako bonus mám super 7.1 sluchátka až se odhodlám vyměnit Xbox za PS4, o čemž teď uvažuju...

Takže vyřešeno a můžeme asi zamknout nebo co se tu s tím dělá :)

Zdarec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu