Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pandora baterie

krutik66

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Pokud nechceš riskovat úpravu baterky, není nic jednoduššího, než si třeba z DealExtreme (a podobných obchodů) pořídit již upravenou baterii za pár korun. Namátkou třeba tady: http://www.dx.com/p/psp-unbricker-pandora-battery-for-psp-1000-2000-1800mah-3-6v-12472.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak jestli se ti do toho chce, opatrně něčím placatým rozpoj kryt baterky a přeruš tento spoj. Ovšem, budeš z toho tak mít už Pandoru napořád. Samozřejmě je k tomu ještě zapotřebí mít upravenou paměťovku, respektive zmíněnou MMS. Tu ti pomůže vytvořit přes PC třeba tento program. Pokud na ní však máš něco uloženo, napřed si to vše zálohuj, bude se totiž formátovat. Ale než se pustíš do baterky, nejdřív si připrav tu paměťovku. Je totiž možný, že na MMS upravit nepůjde, což ti program napíše, zda proces dopadl dobře nebo skončil chybou a samotná Pandora by ti nebyla nic platná.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Jen pro zjednodušení, kdybys chtěl pandoru následně vrátit do stavu funkční baterky - doporučuju přeříznout spoj o něco dříve, než u samotného chipu. Tedy konkrétně takto. Po použití Pandory stačí obyčejnou tužkou spoj na PCB (desce) baterky spojit a baterka bude fungovat dál, jako obyčejně.

Upraveno uživatelem drak3go
Na příspěvek již bylo reagováno dalším uživatelem + mohlo by pomoci i dalším případným uživatelům
Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj jeste jsem nic nedelal ale mam kartu sandisk 2gb ale v adapteru. Stejne zkusim. Jen si musim od kolegy pujcit jeho psp nebot ctecku nemam. Nehrozi ze bych mu neco udelal s tim jeho? Radsi se ujistim nez neco udelam. A jak nekdo psal ze s tou kartou lze psp zapinat i s pandorou toho docilim jen tim programem? Díky 

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokud v něm hodláš jen připravit paměťovku, tak nehrozí nic. Pandoru jako normální baterii lze používat s paměťovkou na který je přepsaný IPL. Sám jsem to tak kdysi používal, ale bohužel, je to už několik let a nevzpomínám si, jak se to IPL konkrétně jmenovalo, ani přes jaký program se přepisovalo a ani se mi to nedaří vygooglit. Každopádně to byl ale program ohledně tvorby MMS.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj tak mam zasek kvuli karte.program mi pise ipl failed to inject. Formatoval sem pres windows i v tom programu a nic.jeste me napadlo jestli bych tu kartu mohl vytvorit z kolegovy karty a rozchodit psp. Co ale potom aby mohl on tu kartu normalne pouzivat a ja pouzivat psp s pandorou. Diky

///EDIT 9.1.2017 @ 23:00

Tak sem dal kartu do jineho psp pripojil do pc a asi ten program probehl v poradku. V druhem psp pise magic gate supported. ale bohuzel sem si znicil baterku. Rizl sem do rohu kousek hloubs ucitil zapach a viděl rez. Kdyz baterku vratim do psp pri nabijeni nesviti ale bliká. Tak smula. Jedine koupit novou za 500 a zkusit znova

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak sem dal jeste 1 pokus tentokrat sem baterii nenarizl ale na potvoru jsem odrizl ten plisek vespod co drzi desku k baterce a ten vpravo narizl. Je mozny ze by se to nejak zkratovalo nebo jinak poskodila ta deska? Protoze baterka je ok ale jestli by bylo mozny opravit ten spoj baterky a desky nebo tam prendat ten z minule baterky. Diky

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Ačkoliv nedokážu říct přesně, co jsi udělal, opravdu SILNĚ ti nyní doporučuji objednat rovnou Pandoru (viz. odkaz výše, který jsem posílal) a spolu s ní novou baterku. Není to drahé a za dvě stovky budeš mít jak Pandoru, tak klasickou baterku (eventuelně můžeš koupit třeba tuhle, která je 2 v 1), i když jejich dodání bude chvíli trvat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu