Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejde Assassin's Creed III + IV

Recommended Posts

Potřeboval bych poradit kde může být chyba. Xbox slim 4gb, hry hraju před ext hdd. Když pustím AC III, tak hra normálně jde. Ale když ji vypnu, potom už ji nezapnu (šedá obrazovka) a xbox musím vypnout na xboxu. Znovu pustit hru lze jen tehdy, pokud ji znovu projedu přes xbox image browser, nakopíruju na hdd a může hrát. Při spuštění AC IV, je šedá obrazovka hned, vůbec se to nespustí, ale xbox může vypnout přes gamepad. Jinak fifa15, nfl15 a mnoho dalších her normálně funguje stejně jako AC II. Dokáže mě někdo poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to pomohlo tak napůl (iso2god). AC 4 spustím, ale až na poněkolikátý. Prostě ěedá obrazovka a nic, potom se zobrazí první hláška a nic, no a když už tedy xbox asi 10x restartuju tak to najednou naskočí. iso2god konvertuje ale jinak než browser ne? Je tam jen 1 složka data a hotovo. Navíc po vybrání hry mě to tam píše, že je to nainstalovaná hra a že mám vložit hrací dvd1. Do aktualizace dashboardu se mě nechce. Neřím že sem úplnej amatér, ale nevěřím si v tom. Ale nemyslím si že by byl problém zrovna v tomhle ne?

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Tato hra mela problem na RGH a reseni je zde

Dokonce je to na nasem foru, stacilo pouzit hledani a nebo google :wink:

Je treba smazat default.xex soubor kterym se spousti hra a prepsat soubor "scimitar_final.exe" na default.xex

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu