DannyBrnx Odesláno Leden 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2017 Zdar hoši,mám problém s NAT připojením.. na každé konzoli co jsem měl (všechny pska,xbox 360...) tak jsem mohl hostovat a měl to na Open. Ale na x-one mám STRICT,neví někdo jak to nastavit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2 jirik Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 mrkni sem - http://xboxweb.cz/xbox-one-pripojeni-k-xbox-live/ DannyBrnx reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Komas Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Ahoj, porty jsou otevreny a NAT typ preskocil na open, tedy vse v poradku a vse bezi tak jak ma, ale problem je ze po nejake dobe se zmeni IP adresa a vsechny porty se musi zmenit, je mozne aby adresa zustala stejna i po napr. restartovani routeru? DannyBrnx reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 @Komas je možné si u svého poskytovatele internetu požádat o tzv. statickou IP adresu. Obvykle to stojí nějaký vcelku zanedbatelný poplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyBrnx Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 5 minutami, drak3go napsal: @Komas je možné si u svého poskytovatele internetu požádat o tzv. statickou IP adresu. Obvykle to stojí nějaký vcelku zanedbatelný poplatek. ale přitom když jsem to přechvíli měl na x360 tak to šlo úplně na pohodu V 4. 1. 2017 at 9:31, jirik napsal: mrkni sem - http://xboxweb.cz/xbox-one-pripojeni-k-xbox-live/ kouknu na to,děkuji moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 U X360 vůbec nejsou rozlišovány jednotlivé typy NATu, nastavení není tak striktní jako u Xbox One, dále používá jiný rozsah portů pro Live služby a taky mnohem méně, než Xbox One. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyBrnx Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 50 minutami, drak3go napsal: U X360 vůbec nejsou rozlišovány jednotlivé typy NATu, nastavení není tak striktní jako u Xbox One, dále používá jiný rozsah portů pro Live služby a taky mnohem méně, než Xbox One. Pomohl by jsi mi nějak prosím?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Je to popsané v tom odkaze, co zde dával @jirik. Ve tvém routeru je potřeba zapnout funkci UPnP a pokud to nepomůže, pak manuálně přesměrovat definované porty. Je tam i odkaz na stránky portforwardingu, kde je ukázka nastavení u různých typů routerů (u každého je to trochu jinak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyBrnx Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 1 minutou, drak3go napsal: Je to popsané v tom odkaze, co zde dával @jirik. Ve tvém routeru je potřeba zapnout funkci UPnP a pokud to nepomůže, pak manuálně přesměrovat definované porty. Je tam i odkaz na stránky portforwardingu, kde je ukázka nastavení u různých typů routerů (u každého je to trochu jinak). Právě,že na tom odkazu jsem celou dobu. Jsem na "port range forwanding",jenom trochu to nechápu. Nevím,jestli to mám v jiným smyslu nebo podobně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 To už záleží na tvém konkrétním typu routeru, kdyžtak se podívej do manuálu k němu. Každý router má nastavení směrování portů trochu jinak, v jiném menu, možná jinak nazvané, ale v principu je to vždy totéž. Jinak předpokládám, že máš veřejnou IP adresu. DannyBrnx reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyBrnx Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 6 minutami, drak3go napsal: To už záleží na tvém konkrétním typu routeru, kdyžtak se podívej do manuálu k němu. Každý router má nastavení směrování portů trochu jinak, v jiném menu, možná jinak nazvané, ale v principu je to vždy totéž. Jinak předpokládám, že máš veřejnou IP adresu. Mám,to bych se jinak ani neptal Nevím,jestli jsem udělal někde chybu,ale přesto mi to píše STRICT.. a porty nastavené mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 A máš je směrované na IP adresu, kterou dostal přidělenou Xbox? Snažší by bylo, kdybys povolil funkci UPnP (pokud takovou router disponuje). Ta totiž směruje porty automaticky dle potřeby. Jinak pokud seš si jistý, že máš směrování nastavené dobře, ověř si průchodnost paketů z internetu do tvé domácí sítě, např. odtud - [ODKAZ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DannyBrnx Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 5 minutami, drak3go napsal: A máš je směrované na IP adresu, kterou dostal přidělenou Xbox? Snažší by bylo, kdybys povolil funkci UPnP (pokud takovou router disponuje). Ta totiž směruje porty automaticky dle potřeby. Jinak pokud seš si jistý, že máš směrování nastavené dobře, ověř si průchodnost paketů z internetu do tvé domácí sítě, např. odtud - [ODKAZ] Bože,Dekuju strašně moc!:) Zapomněl jsem že tam musím dat adresu z xboxu.. děkuji ti moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Komas Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 2 hodinami, drak3go napsal: @Komas je možné si u svého poskytovatele internetu požádat o tzv. statickou IP adresu. Obvykle to stojí nějaký vcelku zanedbatelný poplatek. bohužel mám o2, chtějí 100kč měsíčně, jako kdyby jsem jim už platil málo, šmejdi ale jestli to vyřeší všechny problémy tak do toho asi půjdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Leden 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Zkus nejprve ty popsane věci v tom odkazu z Xboxwebu, verejna IP adresa je asi nejsnadnejsi. Ale co vim, tak nekteri poskytovatele ji davaji zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DannyBrnx
Zdar hoši,mám problém s NAT připojením.. na každé konzoli co jsem měl (všechny pska,xbox 360...) tak jsem mohl hostovat a měl to na Open. Ale na x-one mám STRICT,neví někdo jak to nastavit? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.