salajisko Odesláno Leden 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Dobry den dnes jsem si zakoupil konzoli xbox one pripojil jsem ho do elektriny pak hdmi a do televize .. Zapnu konzoli a televize mi ukazuje zadny signal prosim o radu dekuji tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Ujisti se, že máš na TV navolený správný HDMI vstup (obyčejně jich televize mívají několik). Zkus případně jiný HDMI vstup v TV a pokud ani to nepomůže, zkus ještě vyměnit HDMI kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2017 Nevim jestli si to dobre pamatuju ale na xboxu jsou dva HDMI konektory, zkus to dat do toho druhyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubecx Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Xbox One má 2 HDMI. Jedno je vstup a druhé je výstup. Nad HDMI konektorem je přímo napsáno TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Pokud jsi zacatecnik, tak si precti tohle http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.