fiskus324 Odesláno Leden 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Zdravim, stiahol som si ma forzu 4 nejake dlc balicky (prida mi tam viac aut napr. Porsche, bmw f10, atd..) ale neviem ako to nainstalovat. Prosim poradte mi. Dakujem za odpovede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 A co takhle pouzit tlacitko Hledat zde na foru? Uz bys davno vedel ze dlc pro Forzu 4 patri na interni HDD do Content\0000000000000000\4D530910\00000002\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiskus324 Odesláno Leden 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Ano hladal som ale neviem co to je..nevyznam sa v tom az tak..xbox nemam dlho.. konzola ma flash xkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Xkey je jenom emulace DVD mechaniky, takže DLC z internetu z HDD hrát nejdou.Musel bys mít RGH/JTAG nebo DLC musí rovnou být součástí ISO (různé ty Game of the year edice her) ale zvlášť to přidat nemůžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fiskus324 Odesláno Leden 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Jaaaj dobre dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 8, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Neni zac, kdybys napsal hned ze nemas RGH vedel bys to drive Priste je dobre napsat vice podrobnosti o sve konzoli (uprava ano/ne, jaka) atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fiskus324
Zdravim, stiahol som si ma forzu 4 nejake dlc balicky (prida mi tam viac aut napr. Porsche, bmw f10, atd..) ale neviem ako to nainstalovat. Prosim poradte mi.
Dakujem za odpovede!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts