Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

njn dealextreme je nej a taky i proto že se tam neplati postovne.a taky je tam vsechno o polovinu levnejsi.:psp:

ale sklamal me 3koshop.com dodali mi o deset čísel větší obletšení než sem si obědnal a taky videoplaneta.cz tam mi po 14dnech napsali že mi tu televizi nemužou poslat protože ji mezitim vyprodali

• 2 weeks later...
Odesláno

Doporučuju alfacomp.cz, czechcomputer.cz, aukro.cz :)

Co nemůžu v žádném případě doporučit je alza.cz - příšerné zkušenosti. Aby se mnou začali komunikovat až po mém zavolání na stížnosti, kde jsem si velmi důrazně stěžoval, když zboží bylo už skoro 3 týdny zaplaceno, to je vrchol! Abych vysvětlil - zboží skladem, tak jsem objednal, zaplatil čekal, čekal, napsal mail, nic, čekal, napsal mail, čekal, čekal, poslední mail a telefonát a druhém konci jen věta "jej sorry, to zboží není skladem a nebude". Vrátili peníze a zboží bylo na stránkách dál vedeno s označením "skladem".

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

megahry.eu - rychlost, dobré ceny

www.jrc.cz - odsud mám hromadu her jenom proto, že mám slevovou kartu - hrozné ceny

alza.cz - rulez!

Nedoporučuju www.playon.cz, stejné skušenosti jako Ursus s Alzou. Objednal jsem hru co měli na skladě, další měsíc jsem jim posílal maily, až jsem musel zavolat a hru stejně neměli.

Odesláno
Doporučuju alfacomp.cz, czechcomputer.cz, aukro.cz :)

Co nemůžu v žádném případě doporučit je alza.cz - příšerné zkušenosti. Aby se mnou začali komunikovat až po mém zavolání na stížnosti, kde jsem si velmi důrazně stěžoval, když zboží bylo už skoro 3 týdny zaplaceno, to je vrchol! Abych vysvětlil - zboží skladem, tak jsem objednal, zaplatil čekal, čekal, napsal mail, nic, čekal, napsal mail, čekal, čekal, poslední mail a telefonát a druhém konci jen věta "jej sorry, to zboží není skladem a nebude". Vrátili peníze a zboží bylo na stránkách dál vedeno s označením "skladem".

Proto si do alzy chodim jedine osobne...

Na zaklade tohoto muzu doporucit alza.cz czc.cz anacomp.cz cdr-shop.cz .. bylo by toho vice :)

Co rozhodne NEMUZU doporucit jsou vydrichcaci z MP

Odesláno

Doporučuju:

www.tambazaar.cz - nakupuju tu osobně a maj víceméně všechno potřebný pro hráče a navíc - skvělý ceny, nedavno tu měli v akci 80gb PS3 za 7990,-

www.gamehouse.cz - známá klasika

www.alza.cz - nakupoval jsem zde PC komponenty a žádný problém :)

NEdoporučuju:

www.prodejher.cz - obchod působí na člověka takovym tim dojmem alá Plus či Penny - zde nejlevněji, levnější nehledejte.. ale komunikace se zákazníkem tu je na bodě mrazu

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Chystám sa kúpiť monitor a iné veci ..

Najlacnejšie som to našiel na www.interstore.sk , preto sa pýtam , máte niekto skúsenosti s týmto e-shopom ?

Kontakt na stránke majú fajn , dokonca majú vyfotený aj sklad ..

Doprava vyzerá tiež vierohodne ..

Chcem tam kúpiť na 200€ , tak preto sa pýtam .. Díky za názory !

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu