T-o-mmy Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 a ja zase www.dealextreme.com a postovne zdarma a plati se pres paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 njn dealextreme je nej a taky i proto že se tam neplati postovne.a taky je tam vsechno o polovinu levnejsi.:psp: ale sklamal me 3koshop.com dodali mi o deset čísel větší obletšení než sem si obědnal a taky videoplaneta.cz tam mi po 14dnech napsali že mi tu televizi nemužou poslat protože ji mezitim vyprodali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Pls poradte na jakym eshopu by se dala nejlevnejc sehnat nokia N95 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Doporučuju alfacomp.cz, czechcomputer.cz, aukro.cz :) Co nemůžu v žádném případě doporučit je alza.cz - příšerné zkušenosti. Aby se mnou začali komunikovat až po mém zavolání na stížnosti, kde jsem si velmi důrazně stěžoval, když zboží bylo už skoro 3 týdny zaplaceno, to je vrchol! Abych vysvětlil - zboží skladem, tak jsem objednal, zaplatil čekal, čekal, napsal mail, nic, čekal, napsal mail, čekal, čekal, poslední mail a telefonát a druhém konci jen věta "jej sorry, to zboží není skladem a nebude". Vrátili peníze a zboží bylo na stránkách dál vedeno s označením "skladem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Nemáte někdo tip na obchod podobný www.dealextreme.com, kde by prodávali hry na XBOX360 a platit se dalo přes PayPal? Ideálně poštovné zdarma, slušné ceny a samozřejmě podpora CZ klientely;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 no ja mužu doporučit gamehouse.cz koupil jsem si tam ps3 když my došla tak nešla mechanika poslal jsem jim to tam spatky na druhej den my volali že jim to prišlo a že my to okamžitě pošlou kus za kus a reklamaci na slovensko už provedou sami takže opravdu skvělej přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 metuj: našel jsem öbchod ja¨ko DX ale nevím jestli tam jsou ty hry to už se mi nechtělo hledat.. jinak platba přes PP a pošta zdarma.. ale nic jsem nekupoval odsud.. http://www.kaidomain.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 nevím jestli tam jsou ty hry to už se mi nechtělo hledat.. Nemaji tam hry, pouze prislusenstvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Metuj něco jsem ti našel ,je to český obchod,platí se přes PP ale poštovné se platí.. ale tady ho máš: http://www.superstarshop.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Děkuju ti za snahu, já měl ale na mysli obchod srovnatelný s www.dealextreme.com hlavně cenově. Tedy spíš zahraniční shop, než český. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Nevíte nějaky obchod z prodejem chemikálií kde by brali paypal?? Chemikálie mám namysli něco takového akorát že by braly paypal.. www.praskovekovy.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Nevíte někdo něco o e-shopu www.game2k.cz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Nevíte někdo něco o e-shopu www.game2k.cz ??? No nevím jak je to s e-shopem, ale několikrát sem tam dával hry na výměnu osobně a je to solidní obchod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Doporučuji alfacomp.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 to nemyslíš vážně ne ? alza je jeden z nejvěších CZ obchodů s výpočetní technikou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 hh nejvetsi obchod s elektronikou alza cz jinak jo mam skusenosti dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ureal revolution Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 megahry.eu - rychlost, dobré ceny www.jrc.cz - odsud mám hromadu her jenom proto, že mám slevovou kartu - hrozné ceny alza.cz - rulez! Nedoporučuju www.playon.cz, stejné skušenosti jako Ursus s Alzou. Objednal jsem hru co měli na skladě, další měsíc jsem jim posílal maily, až jsem musel zavolat a hru stejně neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Doporučuju alfacomp.cz, czechcomputer.cz, aukro.cz :)Co nemůžu v žádném případě doporučit je alza.cz - příšerné zkušenosti. Aby se mnou začali komunikovat až po mém zavolání na stížnosti, kde jsem si velmi důrazně stěžoval, když zboží bylo už skoro 3 týdny zaplaceno, to je vrchol! Abych vysvětlil - zboží skladem, tak jsem objednal, zaplatil čekal, čekal, napsal mail, nic, čekal, napsal mail, čekal, čekal, poslední mail a telefonát a druhém konci jen věta "jej sorry, to zboží není skladem a nebude". Vrátili peníze a zboží bylo na stránkách dál vedeno s označením "skladem". Proto si do alzy chodim jedine osobne... Na zaklade tohoto muzu doporucit alza.cz czc.cz anacomp.cz cdr-shop.cz .. bylo by toho vice :) Co rozhodne NEMUZU doporucit jsou vydrichcaci z MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Doporučuju: www.tambazaar.cz - nakupuju tu osobně a maj víceméně všechno potřebný pro hráče a navíc - skvělý ceny, nedavno tu měli v akci 80gb PS3 za 7990,- www.gamehouse.cz - známá klasika www.alza.cz - nakupoval jsem zde PC komponenty a žádný problém :) NEdoporučuju: www.prodejher.cz - obchod působí na člověka takovym tim dojmem alá Plus či Penny - zde nejlevněji, levnější nehledejte.. ale komunikace se zákazníkem tu je na bodě mrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 doporucuju : gamestation playcentrum alfacomputer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Nevím kde nakupovat, ale vím kde URČITĚ NENAKUPOVAT: www.prodejher.cz 1. nedodali mi záručák ani doklad o prodeji! 2. arogantní komunikace se zákazníky, později už ani neodpovídají!!! 3. podle reakcí mnoha uživatelů: prodej vadných výrobků, kdy se pak s váma o reklamaci nebudou bavit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Doporučuji: www.czc.cz www.alza.cz www.snowboard-online.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Chystám sa kúpiť monitor a iné veci .. Najlacnejšie som to našiel na www.interstore.sk , preto sa pýtam , máte niekto skúsenosti s týmto e-shopom ? Kontakt na stránke majú fajn , dokonca majú vyfotený aj sklad .. Doprava vyzerá tiež vierohodne .. Chcem tam kúpiť na 200€ , tak preto sa pýtam .. Díky za názory ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Nikto nemáte skúsenosti s tým interstorom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soap Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Lidi co říkáte na http://www.esubagames.eu/ ceny tam mají úžasné, ale nevím jak ostatní. Předem dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.