kruta Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Já doporučuju Xbox i ne-Xbox weby :D - - - - - - - - www.xboxline.com www.xbox-360.cz (odtud mám Xbox!) www.surtep.cz www.gamehouse.cz (trochu dražší ale zase velký výběr) Já vše nakupuju na xbox-360.cz příslušenství,hry,trička atd. občas také aukro ale to asi znáte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 www.alza.cz - 5/5 www.progamingshop.sk - 5/5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 adshop.cz muzu jenom doporucit osobni prevzeti v Hradci Králové kupoval sem pspslim+ridgeracer 2+speedlink obal na psp, vsechno zbozi skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 www.cybex.cz - doporucuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crock.1 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Všem doporučuji www.gameaction.cz a hlavne novy eshop www.gamepower.cz,ktery je prave v rozbehu,ale daji se tam koupit veci za super ceny,hlavne bazarove hry a repaired disc!!!!!Take se tam zabivaji servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crock.1 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 www.gamepower.cz - Nove hry Bazarove hry repaired disc Servis a dalsi......vse za skvele ceny ,naplno v provozu od 1.11.08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 http://www.dealextreme.com/ doporučuji pošta zdarma až na to že se musí platit přes paypal atd... jinak skvělí shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 http://www.cockyshop.cz - prodej kontaktních čoček Velký výběr, dobré ceny, slevy pro stálé zákazníky, akce a rychlé dodání mohu potvrdit z vlastní opakované zkušenosti. Pro ty kteří by si snad mysleli, že to sem nepatří: Podle posledních studií se jeví jako velmi pravděpodobné, že v současné generaci, který začala s počítačem pracovat už v raném věku, budou mít nějaké zrakové problémy nad 40 let věku téměř všichni. No a z pc shopů mohu jednoznačně doporučit po několikanásobném nákupu http://www.alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 www.alza.cz - S tímto eshopem sem byl velice spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 cau...chci se zeptat..projizdel sem to tady a koukam ze www.prodejher.cz je nakej spatnej....tak se chci zeptat co konkretne je na nem spatny? chtel bych si tam koupit to repasovane psp fat....dik za info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 ja doporučuji www.herniprislusenstvi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2008 www.hrajmobil.sk velakrat najlacnejsie ceny konzolovych a PC hier + najlacnejsie konzoly SR/CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 zna nekdo hrejte.cz ma nekdo zkusenosti ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc0uT Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 http://www.anonym.to/?http://www.tygriceny.cz Naprosta spokojenost, ceny ok (vetsina zbozi ani v CR neni) pri zbozi nad 300 doprava zdarma. Jednani v podstate vzorove, co napsali splnily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2008 Kdyz ja nwm premyslim na tom FFVII:CC ale stve me ze to nemaji na dobirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Doporučuju Playcentrum - kupována PS3, rychlost & kvalitka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 Gamestation - levně,rychle,kvalitně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 zna nekdo hrejte.cz ma nekdo zkusenosti ??? jo vpohodě...kupoval jsem new PSP s CF.....za 2 dny bylo doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 nedoporucuji : www.gamepower.cz kupoval jsem si to PSP se sarou zakladovkou a prislo mi to s tou novou deskou , kdyz jsem to chtel vratit na zaklade vraceni do 14 dnu bez udani duvodu a neslo to prej jsem to nemel zapinat to psp jo a ten eshop je nakou zenskou a pritom byl vlastnik ten chlap doporucuji : www.dealextreme.com www.playcentrum.cz www.gamehouse.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2008 doporucuju: http://softcom.cz http://www.czechcomputer.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamit_11 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Já kupuju hry na ebay.co.uk, novinka te vyjde tak na 900kč takže paráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 jo je to skvely na ebay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 www.czc.cz .... asi nej e-shop tohoto typu ... siroka nabidka, rychle dodani .. navic jeste o vsem informovani emailem ... fakt parada :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominik01 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 cawte...ja vam len chcem odporucit jeden obchod vola sa www.dealextreme.com a najdete tam kopec veci v roznych kategoriach od doplnkov ku pocitacom hernym konzolam .hrackam roznych druhov,,rozne svietidla,,mobily porste skoro vsetko :P ..ceny su v dolaroch a su velmi vyhodne. ak si chcete nieco kupit plati sa cez paypal postovne byva do 14 dni UPNE ZDARMA (firma sidli v Hong Kongu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Já chválím obchod softcom.cz - Nákup Xboxu. Nelíbí se mi přístup cybex.cz - Neuznali sestře reklamaci MP3, která je prakticky nefukční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.