BobinaSD Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 zdravim, mam xbox 360 s RGH flashem a freestyle dashboard 2.XXXXX problem je ze mi to nechce sezrat kinect. Rve to po me ze chce aktualizovat sw. Otazkou zni, jak to aktualizovat? Staci jen nejak dashboard nebo musim cely ten freestyle? Hledam jsem o tom nejake info, no vim ze fsd2 uz je asi dost pase tak jestli tam je lepsi dat auroru co ted vysla? Pripadne jak na to? Nasel jsem tech postupu dost ale v kazdem se pise neco jineho... jde mi hlavne o to aby mi sel kinect jinak to funguje vsecko. Cetl jsem i temata tady ale nenasel jsem nic z ceho bych byl uplne chytry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Předně doporučuji přejít na Auroru (najdeš ji zde na fóru i s češtinou), protože Freestyle je už mrtvý projekt (kromě toho verze 2 je opravdu hodně stará). Jinak pokud to po tobě chce update pro kinect, stačí si na USB flash (naformátovanou na FAT32) stáhnout oficiální verzi updatu dashboardu STEJNÉ verze jakou máš instalovanou v konzoli. Po připojení ke konzoli by tě to následně mělo vyzvat k updatu a provést vše potřebné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobinaSD Odesláno Leden 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 ok super dekuju, a pripadne pri te aktualizaci na auroru je tam nejaky zasadni problem? nebo je to taky stylem copy&install? ze bych teda pouzil nektery z vygooglenych postupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Neinstaluje se, jen se kopírují soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobinaSD Odesláno Leden 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 si pripadam jak uplny retard uprimne, ale aktualizaci mi to nenabizi z flashky (dashboard) a soubory jsou viditelne spravne. Tak jsem chtel zkusit nahodit auroru a zas jsem nebyl schopny najit link ke stazeni xDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 Je v tématu přímo nad tvým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobinaSD Odesláno Leden 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 to jo ale kdyz jsem klikl na jeho web vsecko bylo jen redirect zpatky na to forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 Jaký "jeho web"? Autor toho tématu žádný hosting nemá, odkazuje na fórum RMS - domovskou stránku projektu Aurora,, kde ji lze stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.