Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Jen taková zajímavost dnes se na marketplace objevila tato hra. Jde o hru která se hoooodně inspirovala peckou Limbo čímž se ani tvůrce netají. A co je nejzajímavější, jde o českou hru takže za 199kč pojdme podpořit české vývojáře .) https://majornelson.com/2017/01/19/toby-the-secret-mine-is-now-available-for-xbox-one/ Hráč123 a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Díky za tip, rozhodně zakoupím a to z obou důvodů, jednak podobnosti k Limbo, který se mi moc líbil a pak to, že je to český projekt Bad.Mr.Frosty reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Take dekuji a rozhodne podporim nakupem... Bad.Mr.Frosty a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Je to hezký asi se mi to líbí víc jak Limbo i když je to teda festival chcípání sem tam menší glitch ale jinak dobrý. ps: je tam ajch 200G za 100 chcípnutí samozřejmě ho už mám edit: tak jsme to se synem právě dohráli, pár pasáží je o nervy ale jinak parádní hra. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.