prokoppd Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Zdar ľudia. čo hovoríte na toto, konečne som sa dočkal možnosti externého HDD a nemusím meniť origoš. http://blog.us.playstation.com/2017/02/03/ps4-system-software-update-4-50-features-detailed/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 PODLE MĚ, SI TAM NAHRAJEŠ MAX JE KOUPENÉ NA PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Únor 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Nepíšu síce podrobnosti ale myslím si že tam budeš môcť uložiť aj diskovú verziu. Tu je napr. úryvok zo stránky SECTOR.SK: " V prvom rade a pre mnohých možno najzaujímavejšou novinkou bude podpora externého HDD. Ak vám na konzole chýba viac úložného priestoru, po tejto aktualizácii si môžete pomôcť pripojením externého HDD, na ktorý si uložíte svoj obsah. Jedinou podmienkou je to, aby váš externý HDD podporoval USB 3.0. Táto podpora bude kompatibilná s externými diskami do veľkosti až 8 TB. Kapacitu externého disku budete môcť využiť tiež na sťahovanie a inštalovanie aplikácií, pričom uložený obsah bude ľahko spravovateľný pomocou jednoduchého menu. Všetky aplikácie uložené na externom disku sa rovnako objavia aj v launcher ponuke na domovskej obrazovke. " Tak či tak je to super pretože najviac miesta mi zaberajú aj tak hry z PS store. Diskové inštalujem len tie ktoré pravidelne hrám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 V 3. 2. 2017 at 21:49, prokoppd napsal: Nepíšu síce podrobnosti ale myslím si že tam budeš môcť uložiť aj diskovú verziu. Tu je napr. úryvok zo stránky SECTOR.SK: " V prvom rade a pre mnohých možno najzaujímavejšou novinkou bude podpora externého HDD. Ak vám na konzole chýba viac úložného priestoru, po tejto aktualizácii si môžete pomôcť pripojením externého HDD, na ktorý si uložíte svoj obsah. Jedinou podmienkou je to, aby váš externý HDD podporoval USB 3.0. Táto podpora bude kompatibilná s externými diskami do veľkosti až 8 TB. Kapacitu externého disku budete môcť využiť tiež na sťahovanie a inštalovanie aplikácií, pričom uložený obsah bude ľahko spravovateľný pomocou jednoduchého menu. Všetky aplikácie uložené na externom disku sa rovnako objavia aj v launcher ponuke na domovskej obrazovke. " Tak či tak je to super pretože najviac miesta mi zaberajú aj tak hry z PS store. Diskové inštalujem len tie ktoré pravidelne hrám. Možná trochu OT ale ona je možnost neinstalovat diskové hry? Pokud dám nově koupenou hru do mechaniky tak se objeví její ikona a pod ní je přibývající pruh, který dle mého názoru značí instalaci potřebných dat na pevný disk, nebo se pletu? Tato akce se děje automaticky po prvním vložení nové hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 Pochopil jsem to tak, ze nove muzes instalovat hry na externi disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 To ano, já jsem spíše reagoval na poslední dovětek autora a to: "Diskové inštalujem len tie ktoré pravidelne hrám." Což jsem moc nepochopil když podle mého názoru se instaluje automaticky každá nová hra ihned po vložení do mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Únor 6, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 Myslel som to tak že mám doma cca 10 hier na CD ale nemám ich všetky nainštalované, aby nezaberali miesto, pokiaľ ich pravidelne nehrám. . Mám 500GB PS4 a nainštalované asi 8hier (väčšina PsStore) a disk je plný Takže pokiaľ si chcem dáku CD hru zahrať musím ju znovu inštalovať a stiahnuť update. čo je pri mojom nete 1MB/s dosť zdĺhavé Čiže keď po Aktualizácii na 4.5 bude možné pripojiť externý disk, budem môcť rozšíriť kapacitu až na 8GB. A nainštalovaných xy hier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Únor 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 Pokud se nepřihlásí nikdo ze známých, tak budu mít volný jeden klíč do bety. Tak můžete začít uplácet Upřednostňuji majitele PS4 Pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2017 Kdyby mel nekdo klic navic, budu rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 cekam s koupenim PRO prave na 4.50, abych otestoval boost mode, ktery je podle me pro moje 1080p prave to nejpodstatnejsi.. tak kdyby nekdo mel navic, byl bych vdecen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 FW 4.50 uz je ve ctvrte betaverzi, takze tipuju, ze velmi brzy pujde ven pro vsechny. edit: Pokud byste si chtel nekdo ten FW vyzkouset jeste pred vydanim, tady jsem na nej nasel odkaz: https://senaxx.stackstorage.com/s/L1zr3lCKm8B3pPW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Ze bychom se dockali? http://www.hrej.cz/novinky/2017/03/06/ocekavany-update-ps4-mozna-vyjde-uz-zitra-43632/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Tak uz zitra http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=ps4-update-4-50-bude-dostupny-uz-zitra-duaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Březen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Takze pro me vlastne den kdy vychazí just cause 3 doopravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2017 Zajimave je, ze uz dnes mi 4.50 beta 4 nedovolila prihlaseni do psn a nabizela mi pouze downgrade na 4.07. Snad tedy zitra vydaji tu ostrou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Je to venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watashi Odesláno Březen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2017 Coze??? Mne to novej update nehlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2017 Staženo,tak jsem zvědavý,kdy to využiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Březen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2017 Už jste někdo zkoušel použít ten externí disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Takový dotaz... Připojil jsem externí disk k PS4 a natahal tam nějaké hry. Mám však problém... Když něco hraju tak mi nějak haluzí ovládání. Napr. u WRC 6 - začne RS start a zničeho nic auto samo zatočí doprava a jako by na ty cestě plavalo. Ukončím aplikaci, spustím znova a už to jede normálně ( nebo někdy nepomůže ani to). Nebo teď hraju FIFU a hráč běží úplně jinde než směruju ovladač. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 To bych rekl spis ze je to vadnou analogovou packou na ovladaci, pokud mas moznost vyzkouset jiny ovladac tak ten problem zjistis hned. Pokud ne tak by bylo dobry si ovladac treba od nekoho na zkouzku pujcit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Duben 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2017 Mám ovladače dva, a dělá to na obou. A začalo to až kdyť jsem připojil ext HDD a atahnul WRC6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.