tofi Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-GB https://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/tom-clancys-ghost-recon-wildlands Release date: 7.3.2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Akorát to hrajeme s Mandazem v coopu a paráda, totální pecka...jen trošku zlepšit grafiku v noci a bude to super, samozřejmě chybky tam jsou (zaseknut se a nemoci vylézt atd), ale to snad vychytají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 4, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Hral jsem to asi 20 minut a rozhodl jsem se zrusit predobjednavku. Grafika pekna, ale silene chaoticke mise, divne ovladani postavy i dopravnich prostredku, prapodivna umela inteligence. Jeste tomu dam chvili sanci, ale reputaci si to uz zrejme nevylepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Umělá inteligence je fakt na sypača, ale jinak se mi to líbí Jinak tady máme stream s Mandazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 vzdyt je to jen beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Tak jsme betu dohrály hlavní mise a vedlejší asi za 4,5 hodiny a jak jsem psa, chyby tam samozřejmě jsou, o toho tu betu udělali. Co se mě týče, tak objednávky nelituji, s umělou inteligencí to bude asi na prd, ale v coopu a pokud se seženou i 4 lidi a projdou spolu celou hru, tak to může být parádní zábava. Za mě = ANO MOHU DOPORUČIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Tak tak, v singlu to bude asi takové divné, protože umělá inteligence je na úrovni sypača, ale v coopu lepší než division. V betě mi vadí hlavně ovládání vrtulníku, které je neskutečně neintuitivní. Nějaké technické chyby hlavně typu zaseknutí se nebo problikávající grafiky v noci snad ještě opraví. Naopak potěšil gameplay jako takový, pocit ze střelby a ovládání aut. V singlu nicmoc, ale v coopu celkem dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Podle mě to prostě chce hlavně myš a klávesnici jinak si člověk moc nezasnajpří.Tohle je klasickej klon už to vychází asi 10 let a všechny jsou stejný ohledně UI,ale hry to jsou parádní mě se to líbí.Chce to rozestavět panáky(tým) a povolávat si členy týmu na pozice myší a pak je přesouvat a po mapě oni sami kropěj.Alespon to bylo na pc,že je člověk posunul po mapě nebo jim nařídil "kupředu.Snad to má 4 členy týmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Ale zasnajpruješ...však jsem včera hrál převážně se snajperkou a v klidu se to dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Take jsem to hral v coopu, ale i v tymu jsme si rikali, jak spatne se to hraje. Pastavy maj pohyby jak v 10 let stary hre, na zem sebou flakne jak pytel brambor, i kdyz jsme byli v misi a snazili se ji poxtive udelat, tak nam to neustale psalo, ze jsme nesplnili vedlejsi misi a konec. Ovladani vozidel, jak uz jsem zminil, to je u vsech jak pres kopirak - pocitove jako kdyz jedes nebo letis s krabici. Vim, ze je to jwn beta, ale tyhle zasadni prvky uz zmeneny nebudou, patrne vyladi chyby npc, chyby v misisch apod., ale ten gameplay uz zustane otravnej. Pro me zatim zklamani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 My jsme zkouseli udělat i nějaký mise typem steath a zařadilo se nám to celkem pokaždé, kdy jsme se o to pokusily... Kolega vypustil drona, označil mi nepřátele, co slo jsem sundal z dálky snajprem a co ne tak jsem pak musel do oblasti a pozabijet zbytek m4 s tlumičem a dokázaly jsme to neodhalene, ze k nam nedorazily ani posily. Co se týče toho řízení, auta mi přijdou celkem v pohodě ( ano s reálnosri to nema společného nic, klidně udělám s multivanem drift :D), ale zas tak tragicky bych to neviděl, spise je to podle me o zvyku a od toho, co kdo od hry očekával. Kde podle me řízení dostává na zadek tak jsou motorky a létání, ale konkrétně to létání chce podle me jen cvik. Vylepšování postavy za dovednostní body mi přijde udělane také hezky, navíc kdyz se fskt domluvíte s někým uz dopředu, ze tu hru projdete spolu, tak například jeden může zdokonalovat drona, aby mel větší dosah a baterku a druhý se může soustředit především na palbu a její vylepšování. Kromě již zmíněného uviznuti postav, například mezi skalama, me pobavilk tohle (omlouvám se za kvalitu fotky, screen mam doma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2017 Pod tyhle dojmy bych se podepsal: http://www.hrej.cz/preview/ghost-recon-wildlands-dojmy-z-bety-5602/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 No, dle traileru jsem se na to tesil, ale po tom, co ctu, jsem celkem v rozpacich a kupovat nic nebudu Ale kdo vi... Dejte pak echo co ta full verze, dik ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Únor 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2017 Beta dohrana, grafika luxus, ovladani je v poho, je to o zvyku.. Coop dobrej, nedokazu si predstavit ze to hraju solo. Zvazuju koupit full verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Je fakt, že jízdní model je jak v San Andreas, ale zvyknout se na něj dá ...otevřenou betu jsem ani nezkoušel, hrál jsem již closed - a hrát to máš pravdu jde snad jedině v COOPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 26, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Chcete nekdo prenechat objednavku u JRC na Ghost Recon vcetne vsech darku ke hre, tedy i momentalne vyprodaneho tricka? Ja tu hru kupovat nebudu, takze nabizim prenechani sve objednavky jinemu zajemci. Jde o tuto edici vcetne tricka: http://www.jrc.cz/tom-clancy-s-ghost-recon-wildlands/p115899 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2017 Nakonec na to teda Martine fakt kašleš? .... škoda toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 27, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2017 Presne tak, z te bety jsem spis zklamanej, takze se mi za to nechce vyhazovat penize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Nikdo nechce? Pokud se do vikendu nikdo neprihlssi, tak objednavku rusim... koukam, ze uz maji vsevhny bonusy rozebrane, takze mate posledni sanci mit hru se vsemi temi bonusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 jde se někomu připojit? Píše mi to, že server je nedostupný. Takže můžu hrát jen solo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Nějak mě to nepřekvapuje....tohle dělalo už u OPEN BETY a "BugySoft" se málo kdy obtěžuje odstranit nějaké chyby :)...... proto čekám až opadne trošku šílenství v prvních dnech a pak začnu hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Menší dotaz, sice hru mám na poště, ale z jrcčka mi na mejl poslali kody na bonus věci z předobjednávky. Netuší někdo kde se ty kody zadávají? Ty co mi poslali mají 16 znaků a do psn reedem sa nevlezů. Je nějaká kolonka přímo ve hře nebo na ubi servroch? EDIT: Samozřejmě jsem zkoušel dopoledne napsat i na podporu jrc a zatím bez odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Mam ty kody taky ale jeste jsem se k nim nedostal pac zatim jen instaluju. Ale nejdou zadat nekde na jejich strankach a tim si vygenerovat kody do ps storu? Vecer vyzkousim a dam kdyz tak vedet... Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 zadává se to na Uplay https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-GB/redeem/index.aspx jinak kody jsem zadal, ale zatím nedostal z toho kody na psn, ale asi je to tím že mi nefungovali ty servery Mandaz a MaraTFSI reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2017 Takže kody jsem už zadal (uplay mne nenapadl, su přepracovaný ) a na mejl mi během pár minut přišla zpráva že kody se odemkou "at launch" Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.