Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ghost Recon® Wildlands


tofi

Recommended Posts

  • Moderators

Hral jsem to asi 20 minut a rozhodl jsem se zrusit predobjednavku. Grafika pekna, ale silene chaoticke mise, divne ovladani postavy i dopravnich prostredku, prapodivna umela inteligence. Jeste tomu dam chvili sanci, ale reputaci si to uz zrejme nevylepsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsme betu dohrály hlavní mise a vedlejší asi za 4,5 hodiny a jak jsem psa, chyby tam samozřejmě jsou, o toho tu betu udělali. Co se mě týče, tak objednávky nelituji, s umělou inteligencí to bude asi na prd, ale v coopu a pokud se seženou i 4 lidi a projdou spolu celou hru, tak to může být parádní zábava.

Za mě = ANO MOHU DOPORUČIT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, v singlu to bude asi takové divné, protože umělá inteligence je na úrovni sypača, ale v coopu lepší než division. V betě mi vadí hlavně ovládání vrtulníku, které je neskutečně neintuitivní. Nějaké technické chyby hlavně typu zaseknutí se nebo problikávající grafiky v noci snad ještě opraví. Naopak potěšil gameplay jako takový, pocit ze střelby a ovládání aut.

 

V singlu nicmoc, ale v coopu celkem dobré.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě to prostě chce hlavně myš a klávesnici jinak si člověk moc nezasnajpří.Tohle je klasickej klon už to vychází asi 10 let a všechny jsou stejný ohledně UI,ale hry to jsou parádní mě se to líbí.Chce to rozestavět panáky(tým) a povolávat si členy týmu na pozice myší a pak je přesouvat a po mapě oni sami kropěj.Alespon to bylo na pc,že je člověk posunul po mapě nebo jim nařídil "kupředu.Snad to má 4 členy týmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Take jsem to hral v coopu, ale i v tymu jsme si rikali, jak spatne se to hraje. Pastavy maj pohyby jak v 10 let stary hre, na zem sebou flakne jak pytel brambor, i kdyz jsme byli v misi a snazili se ji poxtive udelat, tak nam to neustale psalo, ze jsme nesplnili vedlejsi misi a konec. Ovladani vozidel, jak uz jsem zminil, to je u vsech jak pres kopirak - pocitove jako kdyz jedes nebo letis s krabici. Vim, ze je to jwn beta, ale tyhle zasadni prvky uz zmeneny nebudou, patrne vyladi chyby npc, chyby v misisch apod., ale ten gameplay uz zustane otravnej. Pro me zatim zklamani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My jsme zkouseli udělat i nějaký mise typem steath a zařadilo se nám to celkem pokaždé, kdy jsme se o to pokusily... Kolega vypustil drona,  označil mi nepřátele,  co slo jsem sundal z dálky snajprem a co ne tak jsem pak musel do oblasti a pozabijet zbytek m4 s tlumičem a dokázaly jsme to neodhalene,  ze k nam nedorazily ani posily.  Co se týče toho řízení,  auta mi přijdou celkem v pohodě ( ano s reálnosri to nema společného nic,  klidně udělám s multivanem drift :D),  ale zas tak tragicky bych to neviděl,  spise je to podle me o zvyku  a od toho,  co kdo od hry očekával.  Kde podle me řízení dostává na zadek tak jsou motorky a létání, ale konkrétně to létání chce podle me jen cvik. Vylepšování postavy za dovednostní body mi přijde udělane také hezky,  navíc kdyz se fskt domluvíte s někým uz dopředu,  ze tu hru projdete spolu,  tak například jeden může zdokonalovat drona,  aby mel větší dosah a baterku a druhý se může soustředit především na palbu a její vylepšování. 

Kromě již zmíněného uviznuti postav,  například mezi skalama,  me pobavilk tohle :D (omlouvám se za kvalitu fotky,  screen mam doma) 

IMG_20170204_WA0052.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Chcete nekdo prenechat objednavku u JRC na Ghost Recon vcetne vsech darku ke hre, tedy i momentalne vyprodaneho tricka? Ja tu hru kupovat nebudu, takze nabizim prenechani sve objednavky jinemu zajemci. 

Jde o tuto edici vcetne tricka: http://www.jrc.cz/tom-clancy-s-ghost-recon-wildlands/p115899

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Menší dotaz, sice hru mám na poště, ale z jrcčka mi na mejl poslali kody na bonus věci z předobjednávky. Netuší někdo kde se ty kody zadávají? Ty co mi poslali mají 16 znaků a do psn reedem sa nevlezů. Je nějaká kolonka přímo ve hře nebo na ubi servroch?

 

EDIT: Samozřejmě jsem zkoušel dopoledne napsat i na podporu jrc a zatím bez odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu