Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 a AV receiver


Petr_67

Otázka

Ahoj, jsem od včerejška majitelem nové konzole. Všechno šlape jak má, jen mně trápí řešení zvuku. Nechce se mi totiž kupovat bezdrátová sluchátka v ceně 2000, když mám doma nový receiver i sluchátka. Oboje v ceně 15000, tak mi je líto mít to nevyužité. Receiver má digitální vstupy v podobě HDMI, z nichž jeden je již využit. Můžete mi prosím poradit, jak to zapojit, aby obraz byl v televizi, ale zvuk šel z receiveru do sluchátek? Za případnou pomoc předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Hmm, bude asi záležet na konkrétním receiveru, jestli to umožňuje. Pokud má receiver HDMI vstupy, měl by mít i výstup. Takže v každém případě, pokud bys chtěl dostat zvuk z PS4 do receiveru (aby ho následně přehrával do repro soustavy), musíš PS4 propojit pomocí HDMI s receiverem a ten následně s TV.

To, jestli zvuk přijatý přes HDMI signál dokáže pustit i do připojených sluchátek už bude záležet na tom, zdali toto receiver umí. Zkus, uvidíš :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo to půjde,přivedeš obraz i zvuk přes vstup Hdmi do receirvru,pak Hdmi do Tv. A normálně můžeš buď jet zvuk přes bedny,nebo zapojíš sluchátka - zvuk se vypne v bednách.Samozřejmě obraz ti v Tv jede normálně.Jen je důležité,kolik máš Hdmi vstupů do receivru.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sluchátka (Grado SR80) zapojená  do AV receiveru Yamaha 2067 (vše připojeno přes HDMI) a hrající zvuk z PS4 nehrají moc hlasitě a kvalitně, proto jsem zakoupil  sluchátka Playstation wireless headset 2.0 a to je jiný zvukový zážitek. Nyní hraji již přes sluchátka a nikoho zvukem z beden neruším. Píšu to protože nemusíš být pak se zvukem sluchátek zapojených do AV receiveru úplně spokojen, jako se to stalo mě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
V 2. 3. 2017 at 16:15, Dejn00 napsal:

Ja to treba vyresil poradnejma sluchatkama s kabelem kterej proste zapojim do DS4 a spokojenost.Jednou jsem to musel v konzoli nastavit a ted uz mi to fungujuje Plug&Play

Hrajou ti obě sluchátka ? Já když zapojím sluchátka do ovladače ,tak mi hraje jen levé...

před 32 minutami, Mr_Agony napsal:

Hledal bych možná chybu v jackovi. Když si všimneš, tak na dualshocku je ta zdířka na jack mírně zaoblená. Tak ti možná konstrukce jacku nedošáhne až úplně jak potřebuje.

díky za odpověď chyba bude určitě v tom. Jen sem chtěl vědět jestli to je klasické ,že hraje jen jedno nebo oboje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu