ardo Odesláno Únor 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 Dobrý den,prosím vás ,mám k Vám velikou prosbu o radu. V mém Xboxu odešla mechanika. DG16D4S FW verze.:0401 HW verze A0A0 Koupil jsem novou a stejný model DG16D4S FW verze :9504. HW verze A0A0 Obě se tedy líší ve verzích FW. již DVD načte,ale nespustím žádnou hru.. Ukáže se mi na obrazovce tento nápis : To play this disc, put it in an xbox 360 console. (chcete-li tento disk spustit,vložte jej do konzole XBOX 360). DVD s filmem načte bez problémů. Bude třeba vyčíst z té původní klíč? nebo v té nové přehrát Firmware z té původní? Vůbec nevím jak. Možná jen odpájet z té původní mechaniky ten čip,kde je ten klíč uložen a dát ho do té nové Moc všem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 Každá DVD mechanika v Xboxu je spárovaná s konzolí pomocí DVD klíče. Pokud vyměníš mechaniku, musíš do té nové nahrát klíč z té původní. Přehození DVD klíčů je otázka spíš na nějakého flashera, v domácích podmínkách bez potřebného vybavení to prakticky nelze provést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ardo Odesláno Únor 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 před 1 minutou, drak3go napsal: Děkuji za odpověď.to je špatný.A když by přepájel ten čip,ve kterém je vše uloženo do té nové? pokud by samozřejmě byli oba stejné ty čipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 Ne, tohle není o pájení čipů. Mimo to, pájení BGA čipů není to stejné jako pájet SMD součástky. Jak jsem psal, jediný způsob je dostat DVD klíč z původní mechaniky a ten nahrát do nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ardo Odesláno Únor 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 před 2 hodinami, drak3go napsal: Ne, tohle není o pájení čipů. Mimo to, pájení BGA čipů není to stejné jako pájet SMD součástky. Jak jsem psal, jediný způsob je dostat DVD klíč z původní mechaniky a ten nahrát do nové. ja vím co je to pájení bga čipů...spodní předehřev,šablony,kuličky...atd....Mám to doma. Ale v mechanice (v její elektronice není žádný BGA čip.Ale jako jo samozřejmě nejlepší varianta je upravit tu novou na tu původní.Anebo díky této nové opravit tu původní..V ní je vadný laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2017 PCB mechaniky skutečně neobsahuje žádné BGA. Pokud v původní mechanice odešla optika, jsou dvě možnosti řešení bez přehrávání DVD Key: z nové mechaniky vyjmout optiku a dát do původní mechaniky z původní mechaniky vyjmout PCB a dát do nové Osobně bych doporučil druhou možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivosh Odesláno Červenec 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 for : ardo Proč to dělat jednoduše ,když to jde složitě :-) To tě opravdu nenapadlo přehodit do té vadné mechaniky pouze laser za pár korun ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.