Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chyba prihlasenia v Rocket league na PS4


styrka

Otázka

Zdravím všetkých, som nový užívateľ PS4 pro a mám problém pri hre Rocket league. Po zakúpení a inštalácii mi hra fungovala asi týždeň, ale potom mi začala vypisovať hlášku viď foto. Internet mi funguje, PSN účet je aktívny a ja si neviem rady. Vie niekto pomôcť? 

DSC_1208.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

OK, možná to bude znít hloupě a budeš to považovat za samozřejmé, ale ... máš na tom účtu, ze kterého hraješ, zaplacené PS+ a jsi s ním v daný moment přihlášený v konzoli?

Výraz, že PSN je aktivní, ještě nutně nemusí znamenat, že i pokud máš zaplacené PS+ a internetové připojení funkční, že jsi v daný moment ke svému účtu přihlášený.

Pokud ale vidíš u svého profilu žlutý kříž, symbolizující PS+ a spouštíš hru z tohoto profilu, pak bude chyba někde jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Já tuhle hru nehraji, tak nevím. Ale ta hláška jasně říká, že nejsi přihlášený k PSN, tak jsi zřejmě buď zvolil ve hře něco, co PSN potřebuje, anebo jak píšeš, že jsi nový uživatel PS4, tak je taky možné, že jsi měl 14 denní zkušební PS+ a ani o tom nevíš (to je totiž nabízeno zdarma všem novým uživatelům).

Já občas zahraji PvZ Garden Warfare 2 a tam taky není možné hrát bez toho, aníž bych byl připojený k PSN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ps+ nemám, ale ak je to tak, tak to mohlo byť na tej hre napísané, že k tomu je treba ps+ a hra je trebárs iba 14 dní free. Je pravda, že pred tou hláškou o nutnosti pripojenia k PSN mi vyskočí tabuľka z ponukou na pripojenie PS+ na 2 dni free alebo možnosť zakúpiť si PS+. Vyskúšam a dám vedieť. Len by som ešte chcel vedieť, či mi stačí 1 PS+ alebo musíme mať obaja PS+, keď hráme na jednej konzole s dvoma ovládačmi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu