Tomas007 Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Další úlovek, tentokráte z EBAY. Doba doručení z Los Angeles 18 dní. Vypadá dost dobře soška, navíc motorka i JD svítí :-) Rowan, drak3go a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Oooops, zdá se mi to, anebo ta soška působí dost plastikově? Vypadá trochu jako Ken Já mám tu verzi Outsider, ale ještě mi leží ve Státech. Přiznám se ale, že na fotkách vypadá ta soška tentokrát o dost líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 hele pokud vim měl to být polystone, tomu take odpovídala cena ne....každopadně já jako sběratel ultradrahých soch, vím moc dobře co udělá špatné nafocení a blesk na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Tak obličej není žádná hitparáda, od Triforce jsem ani nečekal nějaký zázrak. Zbytek je namalovaný precizně. Určitě tato soška neurazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Březen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 na kolik Te to vyšlo? Ja jsem ted v uk a viděl jsem ji tady za 50liber. Zcela novou taky jsem nad ni uvazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 19 hodinami, Tomas007 napsal: Tak obličej není žádná hitparáda, od Triforce jsem ani nečekal nějaký zázrak. Zbytek je namalovaný precizně. Určitě tato soška neurazí. Asi máte s Rowanem pravdu, tady na videu vypadá o poznání líp (tuhle verzi mám já) V 28. 2. 2017 at 11:01, sběratel napsal: Může někdo z budoucích vlastníků dát echo jak je na tom figurka zrzky z Horizonu..? Materiál, provedení, obličej, díky moc. Já ji mám, ale rozbalovat ji hned tak nebudu. Ale myslím si, že tento detailní pohled ti dá dostatečnou odpověď. http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=3186 sběratel a Rowan reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 před 8 hodinami, Stepis napsal: na kolik Te to vyšlo? Ja jsem ted v uk a viděl jsem ji tady za 50liber. Zcela novou taky jsem nad ni uvazoval Zhruba taky tak. Ale poštovné mě stálo kotel, jinak to nešlo. Chtěl jsem ji koupit na Amazonu, ale psalo mi to že se to sem nedá poslat. Tak nechápu na co ten Amazon v Praze je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.