Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Mate-li na prodej zajimave sberatelske kousky s tematikou techto dvou her, prosim o nabidky Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Mám na prodej TLoU Joel a Ellie edice, Survival edici a Joel a Ellie sackboye. Ale to už jsem ti myslím psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Vim, dekuji, ty edice se od sebe prilis nelisi, ale bral bych treba sosku Clickera V Americe je par kousku na prodej, tak o ni uvazuju Nebo treba Joeluv batoh nebo hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 No, Joel a Ellie edice jsou podobné, to ano, ale Survival edice je dost jiná Hlavně je tam vedle full size artbooku i ten unikátní steelbook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Artbook mam a steelbook je krasny, to ano, ale cena za tu edici je vzhledem k tomu, ze by mi stacil jen ten steelbook, prilis vysoka. Za tu cenu objednam sosku cluckera, ktera me opravdu laka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Mám je nové a neotevřené, tak je nechci rozprodávat po částech, víš. Sochu Clickera ..... hm, mohu ti ji za 4.500 Kč taky nabídnout. Pak mám ještě TLoU mikinu (nenošenou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Sochu Clickera mas?? Tak to me moc zajima! Je mozne osobni vyzvednuti? A mel bys foto mikiny, prosim? edit: To nerozbalovani samozrejme naprosto chapu Jen jsem chtel rict, ze ta edice pro me nema takovou sberatelskou hodnotu a prioritu, ale samozrejme bych se nezlobil mit ji ve sbirce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 No, mám, to byl jeden z prvních TLoU úlovků do mé sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Koupim tuto sosku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 27, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2017 Stale aktualni, nabizejte cokoli s tematikou GTA V nebo Last of Us, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts