Vojtěch Demeter Odesláno Březen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 Dobrej mám takovéj problém vím ze je to asi hloupá otázka ale už dva dny stim bojují jak spárů ju ps4 s TV aby se zapíná la při spuštění konzole atd Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Březen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 Prosim, nejprve si dukladne procti pravidla fora. nezakladej k jednomu dotazu temata v ruznych sekcich, od toho je tu poradna a tato sekce s otazkami a odpovedmi. Nechci ti davat hned napomenuti, proto te odkazuji na pravidla. Take spravne furmuluj nazev tematu, tvuj puvodni nazev "problem" je nicnerikajici a zrejme ho vetsina uzivatelu bude ignorovat, proto jsem ti sam upravil nazev na vhodnejsi formulaci. Bud take prosim trpelivy, ne kazdy je pripojen nonstop a proto odpoved na tvou otazku nemusi prijit ihned. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěch Demeter Odesláno Březen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2017 Děkuji jsem tu prvně a než sem na to přišel dam si pozorOdesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/devicelink.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtěch Demeter Odesláno Březen 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2017 Děkuji ale vše fungovalo jak mělo jen sem ho neměl par dni doma a nejde spárovat ale vše zapli mám jak na tv tak na konzoli a přesto nejde Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 22, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2017 Podívej, šlo to předtím, musí to jít i teď, to je základ. Znovu zkontroluj, jestli máš tuto volbu povolenou ve své PS4. Návod máš o pár příspěvků výš, případně najdeš i video v mém odkaze. Samozřejmě tuto funkcionalitu musí podporovat i TV. V tom odkaze najdeš i způsob, jak ověřit, jestli to tvoje TV podporuje. Pokud jsi PS4 připojil zpět k TV, se kterou ti to dříve fungovalo, tak zkus ještě jiný HDMI vstup na TV (víš jistě, že používáš stejný jako předtím) a ideálně použij i HDMI kabel, se kterým ti to dříve fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vojtěch Demeter
Dobrej mám takovéj problém vím ze je to asi hloupá otázka ale už dva dny stim bojují jak spárů ju ps4 s TV aby se zapíná la při spuštění konzole atd
Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.