neo.a Odesláno Květen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2017 Jak už název napovídá, jelikož je v posledním updatu možnost použití externího disku tak by mě zajímalo jestli máte někdo nějaký který by jste doporučil nebo jaké máte zkušenosti? Nebo je to v podstatě jedno hlavně aby měl USB 3.0 ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Květen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 1. Můžeš využít jakekoliv disky 2.5 ty jsou napájeny přes USB. 2. Nebo 3.5 větší disky které musí mít externí napájení . Můžeš koupit normální disk a za cca 100 kč rámeček. Podmínkou je USB 3.0 , výhodou je že zůstane kapacita disku ps4 + připojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rkolarik Odesláno Srpen 19, 2019 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2019 Vybírám externí HDD k Ps4 Pro. Nyní mám Maxtor 2TB a chci vyměnit za 4TB. Vybírám mezi Maxtor (2800Kč), WD Elements (2900Kč) nebo Seagate game Drive (3400Kč) Co byste doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 19, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2019 Vytvoř si separátní téma, odpovídáš na dva roky staré vlákno. Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
Jak už název napovídá, jelikož je v posledním updatu možnost použití externího disku tak by mě zajímalo jestli máte někdo nějaký který by jste doporučil nebo jaké máte zkušenosti? Nebo je to v podstatě jedno hlavně aby měl USB 3.0 ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts