Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2017 Tak ps2 klasika dneska vyšla na ps4, podpora trofeji dokonce platinka. Cena prijemna, koupeno za cca 370kc. Hral jsem naposled na ps2 v roce 2002, takze ocekavani velike! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Tak éra ps2 se vrátila! Grafiku jsem po 15ti minutách přestal vnímat, ovládání jsem také zvládl a HC inventář BEZ možnosti vyhodit veci jinam než do bedny je nejvíc. Good old times! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miomao Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Ahoj, chci se zeptat. Jaké je ovládání na ps4 verzi? Zustalo ovládání směrovkami? Díky moc za odpověď. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Směrovky a analog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miomao Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Díky, tak to je dobré, ne? Na dřívější konzolích analogy nefungovaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 No stejne lepsi jsou sipky. ten analog je celkem nahouby. stejne to funguje jen jako sipka ale hur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Prý se vyplatí koupit US verzi, jelikož používá jiný formát ( nevím která má PAL) a má prý 30 místo 25fps a lepší ovládání atd ... jen pro zajímavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.