tak jsem tu znovu a chci se pochlubit co se mi stalo.
NHL jsem si zatím nestáhnul, protože mi přišel kód na tu hru Battlefront.
Zadal jsem kód, objevili se mi tři položky - Hra + 2xnějaký soubor ke hře o velikosti cca 1GB. Zadal jsem stáhnout a ejhle, nic se mi nestahuje a jsem bez připojení k internetu.
Hlásí mi to kód něco jako nestabilní připojení a prostě se ps4 nepřipojí.
Aby toho nebylo málo, tak mi od té doby nejde doma internet na sto procent a i na PC je to o nervy. Pouze telefon přes wifi maká tak jak má.
Zavolal jsem tedy na O2 a ty mi stále dokola říkají, že vidí jak mi na mé přípojce něco pěkně baští data a proto to mám zasekaný.
Změnil jsem i heslo na wifi, abych vyloučil sosání dat někým jiným, ps4 je vypnutý a já jsem pořád na totálně zabržděném internetu, který stále padá.
Pls pomoc, nevíte co se mohlo stát ?
Do včerejška jsem stahoval z PS Store normálně a internet mi doma makal taky v pohodě.
Otázka
didi13
Ahoj,
tak jsem tu znovu a chci se pochlubit co se mi stalo.
NHL jsem si zatím nestáhnul, protože mi přišel kód na tu hru Battlefront.
Zadal jsem kód, objevili se mi tři položky - Hra + 2xnějaký soubor ke hře o velikosti cca 1GB. Zadal jsem stáhnout a ejhle, nic se mi nestahuje a jsem bez připojení k internetu.
Hlásí mi to kód něco jako nestabilní připojení a prostě se ps4 nepřipojí.
Aby toho nebylo málo, tak mi od té doby nejde doma internet na sto procent a i na PC je to o nervy. Pouze telefon přes wifi maká tak jak má.
Zavolal jsem tedy na O2 a ty mi stále dokola říkají, že vidí jak mi na mé přípojce něco pěkně baští data a proto to mám zasekaný.
Změnil jsem i heslo na wifi, abych vyloučil sosání dat někým jiným, ps4 je vypnutý a já jsem pořád na totálně zabržděném internetu, který stále padá.
Pls pomoc, nevíte co se mohlo stát ?
Do včerejška jsem stahoval z PS Store normálně a internet mi doma makal taky v pohodě.
Nemaká to ani přes připojení kabelem
Děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.