rytmy Odesláno Červen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2017 Mám taký menší problém v Freestyler III, keď skopírujem hru (NFS U2) na HDD a keď ju spustím tak mi napíše, že to je nevie prečítať lebo to je asi NTSC viem spraviť PAL z toho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 18, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2017 Pokud je to hra z prvniho Xboxu je treba mit tzv.Compatibility pack nebo jak se to jmenuje, pihledej na netu. Fsd3 je uz zastaraly, nainstaluj si Auroru 0.6b ke ktere je i čeština, RGH umi jak PAL tak i NTSC, pokud se nepletu. A taky je treba mit aktualni verzi dashe. https://console-forum.net/tema/1099911-aurora-06b-by-phoenix-cestina-1012017/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Červen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2017 klasicky to môžem inštalovať alebo je tam nejaký extra postup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 18, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2017 U ceho?Formuluj presne Auroru nakopiruj na HDD tak jak mas Fsd3, cestinu nakopiruj tam kde patri, nastav cestu v Dashlaunchi at se spousti Aurora po startu. Ten Compatibility pack nevim, nepouzivam, pouzij Google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Červen 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 tak, že či je možnosť nejako odpáliť (vymazať FSd3) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Nemusíš ho nutně mazat. může ti zůstat jako alternativa ke spouštění. Pokud si nahraješ na HDD Auroru a v Dashlaunch nastavíš, aby se spouštěla jako default dashboard, tak o Freestyle 3 nebudeš ani vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Červenec 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 tak auroru mám ale stále mám problém.... NFS U2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 3, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2017 Však jsem ti psal, ze pokud je to hra z prvniho Xboxu a ne pro Xbox 360 je treba nainstalovat tzv. HDD compatibility pack nebo jak se jmenuje, pohledej navod treba na Youtube nebo Googlu. Treba tady na RealModScene najdes navod. A navic ne vsechny hry funguji, precti si co se pise v navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.