jack633 Odesláno Červen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 neví někdo jak zrušit automatické obnovení zlatého členství?někde jsem četl že se musí zavolat do mircosoftu ale nemužu najít číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 https://support.microsoft.com/cs-cz/instantanswers/1714be44-699d-4a34-8289-f15470f8c1fb/cancel-a-microsoft-subscription Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 kdyz prejdu na sluzby a predplatna tak se mi zadne vypnout automaticke prodluzovani neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2017 Mel bys to mit v tom aktivovanem Goldu. Ve Sluzby a predplatne mas aktivovany Gold, na nej najed a vypni prodlouzeni. Ja tak vypinal EA Access, pokud si to dobre pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2017 kdyz zmacku na sluzby a predplatne tak se mi ukaze tohle a kdyz zmacknu na to prejit na zlate clenstvi xbox live tak mi to ukaze tohle a nikde neni psany vypnout automaticke prodlouzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2017 Jo ty to delas pres web na PC, ja to vypinal na Xboxu. Jeste jsem si vsiml na tom druhem obrazku ze nejsi prihlaseny, mozna proto ti nejde zrusit obnoveni Goldu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2017 Přesně, jak říká basildon - je nutné být přihlášený, než se na dotyčnou stránku dostaneš. Následně by ses (po prokliknutí na Služby a předplatná) měl dostat na stránku, která vypadá zhruba následovně: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2017 opet to stejny tak ja uz nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Červen 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2017 Ja odstranil platebni kartu a bylo hotovo za pet minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2017 karta nejde odstranit dokud nevypnu to automaticke prodlouzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Červen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 Karta nebo platebni metoda jde odebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 Jack633: myslim ze delas neco spatne, protoze kazdemu jde zrusit prodlouzeni Goldu i odebrat karta, jen tobe nic nejde. Mas vubec ten Gold koupeny ze ho chces zrusit?Jinak me fakt nic nenapada. Ja rusil EA Access i Gold pres Xbox One a bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 23, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2017 jj mám i na ucet jsem se dival a kazdej mesic mi to strhava 150kč je to ten gold,ja to delal pres notas a tak to zkusim pres xbox muzete mi dat navod prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Červen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2017 musíš nejdriv zrusit automaticke obnovovani. To jde tusim jenom přes web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack633 Odesláno Červen 25, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2017 borci pisou ze to jde i pres xbox,ja to zkousel a je tam nejaka chyba nebo ja nevim posilam fotky jak to delam,presne podle navodu a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 V nejhorším můžeš zrušit kartu :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2017 Zkus: 1. ověř, že jsi opravdu přihlášený, pokud se vrtáš v přehledu předplatných - musí to jít, teď jsem to rušil pro Gold i Pass 2. zkus to celé přes Edge - Xbox web od MS se nemusí všem prohlížečům líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jack633
neví někdo jak zrušit automatické obnovení zlatého členství?někde jsem četl že se musí zavolat do mircosoftu ale nemužu najít číslo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.