tekken90 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Tak....zkrátím to někdo tady psal at napíšu jak to dopadlo,vím že to na tohle forum vůbec nepatří ale to je jednokoupil jsem jí toto(od kamarádky jsem se dozvěděl že má ráda i fialovou) http://fr.roxy-europe.com/fr/FW/SHOP-FEMME/TEXTILE/Tee-Shirts-Manches-Courtes/produits/TUNIC-SHEER_XGWJE813J93785.html a jak to dopadlo? dostal jsem kopačky den před tím než jsem ji to chtěl dát + jsem dostal ještě nehezkou sms ... takže mi tu leží tričko zabalené v balícím papíru a dárkové tašce připravený na to až ho hodim do popelnice.... měli jste pravdu jsem blázen,neměl jsem nic takovýho kupovat... Sice krutá, ale velice cenná zkušenost do dalšího života... :) Bohužel není první ani poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 vím o čem mluvíš měli sme jít z mojí holkou na večeři všechno okej okej tak jakože přijedu a ta sem tam mucka z jiným no ja vylezl z auta dal mu par vysvětlení a ted sem na podmínce no i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 každej si to jednou prožije no,jsem rád že se mi to stalo teď v 15 a ne někdy v 18... je to rozhodně hodně bolestivá ale velká zkušenost,a jsem rád že ji mám :-) tak to tu můžete LOCKNOUT neni to tu žádná zpovědnce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts