perrek Odesláno Červenec 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2017 zdar, mam moznost koupit wiiu,ale po zapnuti vyskoci jakysi nintendo profil s heslem a pres to heslo se nedostanu dal. je nejaka cesta jak konzoli resetovat nebo se pres to dostat? puvodni majitel ho nezna. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Červenec 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2017 a nejde zalozit novy ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 Utrácíš za blbostě, jo? ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 @seth hned po spusteni vyskoci tohle prihlaseni @Martinoslav vetsinou se pred OT pise "sorry za OT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 Dej mi ban Dobre, tak k vjeci - http://www.wikihow.com/Format-a-Wii-U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 @Martinoslav neboj uz jsem te nahlasil jinymu modoj Vjeci: diky mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 Nebo mozna spis todlek: Method Two: The Hard Reset If the soft reset doesn't fix the Wii, users can also perform what's known as a "hard reset." A hard reset involves disconnecting the Wii's power supply and must be done manually--there are no pre-programmed buttons on the Wii that will perform the hard reset. To begin the hard reset, find the "Reset" button on the front of the console. Press it for two seconds, then release (this performs a soft reset on the device). Next, press and hold the "Power" button. Continue holding this button until the light in the button switches from green to red--this means that the Wii console has shut down. Now, unplug the AC power adapter cord from the wall outlet or surge protector as well as from the console itself. Allow the Wii to remain like this for five minutes. Once five minutes have passed, plug the AC power adapter cord back into the console, then connect the other end of the cord to an AC outlet. Press the "Power" button to turn the Wii on. The system should now be running smoothly. perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2017 to je nemozny na wiiu je mozny zalozit novej ucet (resp. zadna prihlasovaci povinnost tam neni) proste to musi jit nejak preskocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Červenec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 To byl ten za 2100,- na aukru ne? Taky jsem tam na nej mrkal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 jo to je on, nakonec jsem ho nevzal a nez jsem se rozhoupal byl pryc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Červenec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 Jo, mel jsem to uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Červenec 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 jinak, tenhle prodejce tam ma obcas dost dobry veci, ja ho sleduju uz delsi dobu a semtam neco koupim, casto miva takovyhle konzole, mobily atd http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=3336129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
zdar,
mam moznost koupit wiiu,ale po zapnuti vyskoci jakysi nintendo profil s heslem a pres to heslo se nedostanu dal. je nejaka cesta jak konzoli resetovat nebo se pres to dostat? puvodni majitel ho nezna.
diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.