Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 29, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Netusi nekdo, kde sehnat tohle i s tim batohem? http://www.eurogamer.cz/articles/2017-07-28-baoh-ve-sbratelce-call-of-duty-ww2 edit: Tak vice info tady: https://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-ww2-special-edition-includes-a-physic/1100-6452070/ Snad to teda nebude exkluzivka jen pro Best buy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červenec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2017 Člověče,vypadá to,že asi jen Best buy,nikde jinde nic. http://www.bestbuy.com/site/searchpage.jsp?st=Call+of+Duty%3A+Boots+On+the+Ground+Bundle&_dyncharset=UTF-8&id=pcat17071&type=page&sc=Global&cp=1&nrp=&sp=&qp=&list=n&af=true&iht=y&usc=All+Categories&ks=960&keys=keys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2017 Ten Deployment Kit jde koupit třeba na Amazonu Edice s batohem vypadá, že bude Best Buy exclusive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Koukal jsem, ze Deployment kit nabizi v CR Xzone, ale ten batoh v CR zrejme nebude :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Když už jsme u těch edic,tak je tu další - Valor Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Tak další kousek je doma. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Kdes to ukrad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Neukradl,koupil od němce. Prodávají to tam preorder za 5 eur v prodejnách Mediamarktu,ale na eshopu to nemají. Ale cenu jsem měl vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Tvl to si tam snad jeste dneska zajedu! Mam to kousek! Diky za tip! Jedu se tam podivat, chcete nekdo vzit bucek taky, pokud je tam budou mit? Dejte vedet co nejdriv, kdo prijde pozde, ma smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Nikde to tady nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Tak mi jeden taky vem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Ha, nasel jsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Tak ber, dokud jsou Já bych teda jestli můžu jeden taky prosil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 taky bych bral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Vsechny uz jsou rozebrane, ale zitra jeste zajedu do dalsiho obchodu, snad tam jeste par kousku mit budou, dam vedet djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 No ty asi bydlíš někde u hranic,co? Tož čekám jen a jen samé poděkování. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Budiz blahorecen! ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Poslední přírůstky ve sbírce,pravda některé i starší Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 A hrajes ty hry vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 No většinu jo,ale přiznám se,že mám dost velký skluz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 A on někdo ze sběratelů stíhá všechno hrát..? já jsem k dnešnímu dni už cca 300 her pozadu. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 16, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Ja se teda aspon snazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 To já taky ale je to nemožný.. :D nejhorší je, když se na několik týdnů seknu třeba u RPG a mezi tím přibude dalších 20 her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.