Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Hola, Kupuje nekdo day 1? Ja jsem zvedav! jiz jen 6.5h;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Už mám staženo a čekám na odemčení. Doufám v perfektní mlátící tunel. Trošku mne začínají prudit hry typu souls a s otevřeným světem, už je skoro cpou i do vlašáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Tady je myslim ten mlatici mod smrnclej Soulem. Ja soul muzu tak take cekam na unlock;) jinak jen 15 trofeji takze platinka jista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 hups, snad tam bude aj nějaký perreklamamod/obtížnost A snad budu mít aspoň nějakou trofej perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 7, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2017 Jako v každém pořádném soulu. You have died! Trofej:) Každopádně PS 4 Pro 60 FPS goodnesss;)) Edit: Tak cca hoďka zamnou. Obtížnost jde nastavit. Je to vcelku temné a je tam jedna zajímavá věc odvozena ze Souls;) Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2017 http://m.zing.cz/novinky/37475/pozor-na-caste-umirani-hellblade-vam-muze-smazat-save U mne sa asi hra umaze k smrti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 8, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2017 To je ten Souls bonus jak jsem rikal.;) tak cloud zaloha to jisti no.jsem 15 minut bojoval nez jsem zjistil ze umrit musim poprve;) Tak ten rozdil mezi 60 Hz a off je celkem propastnej. neco jako hra a hra na vr. mazle ale znatelne vice hejbaci postava pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2017 Jsem u prvního bosse a zatím nic moc. Čekal jsem víc než jen walking puzzle simulator s pár boji. Puzzle je styl dojdi k žlutě označeným dveřím, najdi žlutě označený totem a pak proběhni ohněm. Druhý styl puzzle - dojdi k červeně označeným dveřím a pak hledej po okolí symboly ze dveří. A symboly jsou různě poschovávány v okolí, jednou je to stín na zemi, podruhé dvě šibenice, potřetí noha od strážní věže a část stromu... Na žádný vyloženě logický puzzle jsem nenarazil a ty dveře jakékoliv barvy mne už začínají sypačovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 tak po patchi bug jak prasa, nejde zaostřit/aktivovat jedny dveře, abych se dostal k tomu iluzionistovi. Je to na tom místě, kde pohledem musíte spojit modře svítící části do určeného místa. Ptřed updatem dveře normálně šly, fčíl nejdů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.