Nowys Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Ahoj před 3 týdny vydalo studio GGG na Xbox One platformu BETU hry Path of Exile ( Officiální odkaz ) Pro unikátní cd klíč na přístup do BETY si můžete zkusit podat žádost ZDE Já osobně jsem žádost poslal před 3mi dny a dnes mi na email zaslali klíč k BETA verzi,nyní stahuji cca 8.5GB Tímto sháním spoluhráče,guildu,informace, na toto bych rád použil tento topic Můj gamertag je #NowysCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 už jsem začal hrát, tedy cca jen 15 minut než jsem se dostal do města. tag vochomurka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kankys Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Taky jsem to zkusil, ale moc mě nechytlo zůstávám u diabla... Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2017 Absolutne me to nechytlo...a to sem nahral stovky hodin v prvnicvh dvou diablech... Kankys reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Duben 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2018 Zdravím všechny. Mám dotaz. Dokončil jsem hru a jsem zpět v prvním outpostu na pobřeží. Problém je, že když vyjdu tak mě první skupina potvor zničí. Je to jen tím, že se změnila obtížnost? Nebo mám něco špatně s výbavou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Únor 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2021 Zdravím všechny, mám další dotaz Má někdo zkušenost s aukcemi? Absolutně netuším, podle jakého klíče mám udělat nabídku na věc, kterou chci. Prostě zkusit a uvidím? Nebo jsou nějaké "minimální" ceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Únor 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2021 ..pro velký ohlas a slova uznání a obdivu...jsem to smazal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2021 Osobne myslim, ze mysli aukce ve hre, kdyz uz jsme v sekci hra path of exile:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 8, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2021 Také si myslím že jeden se baví o voze a dědek @okajoso koze okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Únor 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2021 Ano, myslím aukci ve hře. Některé nabídnuté předměty nemají uvedeno, co za ně majitel chce. Ale asi se budu držet toho, co chtějí ostatní a podle toho navrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Březen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2021 Ahoj, hledám někoho zkušeného. Používám tento build https://www.poe-vault.com/guides/ultimate-raise-spectre-necromancer-build-guide , ale nejsem si jistý ve dvou věcech: 1) armageddon brand - mám ho používat konstantně? Hraju na xboxu, takže mám držet dané tlačítko neustále stisknuté? Nebo jen sem tam? 2) Conductivity skill mám šedý a nemůžu ho použít, nevíte proč? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.