jirik Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Na xboxwebu rozjeli petici za pocesteni menu v Xbox ONE. Sice si myslim, ze je to zbytecne, kdz angličtina se uci pomulu uz na skolce, ale tak hlasovat není na skodu. http://xboxweb.cz/petice-za-cesky-dashboard-pro-xbox-one/ drak3go a Frewwww reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2017 Ale jo,dal jsem hlas taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2017 cim vic hlasu, tim lip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Srpen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2017 Taky jsem dal hlas, i když bych to osobně nevyužil Ale ostatní třeba jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2017 Tomu rikam spravny pristup a ne jenom "myslet na sebe, vzdyt ja to nepotrebuju.." :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubecx Odesláno Srpen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2017 Samozřejmě že jsem kliknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Srpen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Taky jsem hlasoval ,Jelikož Anglicky neumím vubec tak by mně čeština potěšila BTW PS4 prý už v češtině je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 tak to je spravne! PS4 zatím ještě cestinu nemá, i když v popise bylo "supporting czech", tak aby to nakonec cestina byla a ne jenom podpora české diakritiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 PS4 má od dnešního dne (resp. od updatu 5.0) oficiálně české uživatelské rozhraní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Tak ted je na rade Xbox, doufam, ze to v MS slysi! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 A že to udělají líp, než to zatím vypadá u Sony SAIXX reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 18, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Sony mám upřímně radši než MS ale co si budeme nalhávat v některých věcech je to holt banda packalů a hlavně grupa špekulantů [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2017 V 18.8.2017 at 21:15, drak3go napsal: A že to udělají líp, než to zatím vypadá u Sony proc? je s tim nejaky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2017 Vzhledem k Beta fázi není přeložené úplně všechno a hlavně podpora CZ nepřidává češtinu (menu popisy úkolů atd.) do her které jí mají např. série Assassins Creed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.